Ο Ζελένσκι πήγε στο Νταβός για να τους μάθει πως βγαίνουν τα λεφτά!

Συνάντησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των παγκόσμιων οικονομικών κολοσσών, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της JPMorgan

Must Read

Στο ειδυλλιακό θέρετρο του Νταβός χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ, στο 54ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 60 ηγέτες κρατών, 40 υπουργοί Οικονομικών, 16 κεντρικοί τραπεζίτες και 1.600 κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας επιχειρηματικής σκηνής.

Το βλέμμα στο φετινό φόρουμ είναι στραμμένο και στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς η Ουκρανία παρουσίασε ειρηνευτικό σχέδιο παρά την απουσία της Ρωσίας. Ο Ζελένσκι παρευρέθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός για πρώτη φορά μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος χαρακτήρισε τον Βλαντίμιρ Πούτιν «αρπακτικό που δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί από μια «παγωμένη» σύρραξη στην Ουκρανία», όπου η γραμμή του μετώπου παραμένει εδώ και πολλούς μήνες σχεδόν αμετακίνητη.

Όμως εκεί συνάντησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των παγκόσμιων οικονομικών κολοσσών, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της JPMorgan, Jamie Dimon, καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος επιδιώκει να ενισχύσει την αμφιταλαντευόμενη υποστήριξη στον αγώνα της χώρας του ενάντια στη Ρωσία.

Προφανώς ο Ζελένσκι πήγε για να τους μάθει πως βγαίνουν τα λεφτά!

@bloombergbusiness Volodymyr #Zelenskiy met some of the biggest names in global finance, including #JPMorgan CEO Jamie Dimon, as the #Ukrainian president seeks to bolster wavering support for his country’s fight against #Russia. Zelenskiy was attending the World Economic Forum in #Davos ♬ original sound – Bloomberg Business

@stefanosdamianidis Φυσικά και ο Ζελένσκι δίνει παρόν στο Νταβός! #wef #worldeconomicforum #zelensky #davos #davos2024 #clausswaab #stefanosdamianidis ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This