Μακελειό με οκτώ νεκρούς στο Ιλινόις μέσα σε δύο 24ωρα!

Ο 23χρονος ένοπλος αφού προχώρησε στις δολοφονίες, φέρεται να αυτοκτόνησε

Must Read

Τρόμος στο Σικάγο με ένα ακόμα θανάσιμο περιστατικό να «βάφει» με αίμα το Ιλινόις. Ένας άνδρας ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ ανθρώπους, ενώ φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα μετά από σύγκρουση με αστυνομικούς στο Τέξας. Τα θύματα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή και την περασμένη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, καθώς οι αστυνομικοί δημοσίευσαν μια εικόνα του υπόπτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές του Ιλινόις ενημερώθηκαν για πυροβολισμούς με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατά τις έρευνες εντόπισαν άλλους πέντε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους, ενώ σε διπλανό σπίτι βρήκαν νεκρούς άλλους δύο. Την περασμένη Δευτέρα συνολικά οχτώ άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι, συνόψισε ο Μπιλ Έβανς, ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Τζολιέτ, νοτιοδυτικό προάστιο του Σικάγου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημειώνοντας πως ο 23χρονος άνδρας, φερόμενος ως δράστης, βρίσκονταν τότε υπό αναζήτηση.

 

 

Ωστόσο, η αστυνομία του Τζόλιετ είπε ότι ο Ρομέο Νανς βρέθηκε από τις αρχές κοντά στη Natalia και ότι ο 23χρονος αυτοκτόνησε μετά από αντιπαράθεση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνητρο για τους φόνους, αλλά ο άνδρας γνώριζε τα θύματα. Τα θύματα βρέθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, αρκετές ώρες αφότου οι αρχές προειδοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο άνδρας πρέπει να θεωρείται «ένοπλος και επικίνδυνος».

 

 

 

 

Ένας από τους νεκρούς βρέθηκε την Κυριακή σε ένα σπίτι στην κομητεία Will. Άλλοι επτά βρέθηκαν τη Δευτέρα σε δύο σπίτια στο Τζόλιετ. Οι αρχές δήλωσαν ότι πιστεύουν επίσης ότι ένας άλλος πυροβολισμός στην Τζολιέτ που τραυμάτισε έναν άνδρα την Κυριακή συνδέεται με το δολοφονικό αμόκ του 23χρονου. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Τζολιέτ Γουίλιαμ Έβανς είπε: «Είμαι αστυνομικός 29 χρόνια και αυτή είναι ίσως η χειρότερη σκηνή εγκλήματος με την οποία έχω συνδεθεί ποτέ». Ο επικεφαλής της κομητείας Γουίλ, αναπληρωτής Νταν Τζανγκλς, δεν ήξερε πόσο καιρό οι άνθρωποι στα σπίτια ήταν νεκροί. Ο Έβανς είπε ότι τα θύματα που βρέθηκαν τη Δευτέρα στα σπίτια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This