Οι New York Times τελειώνουν τον Μπάιντεν!

Must Read

Με δημοσίευμα-«φωτιά» οι New York Times «τελειώνουν» τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την ώρα που πλέον αμφισβητείται η πνευματική του επάρκεια!

Οι NYT σημειώνουν ότι η έκθεση του ειδικού εισαγγελέα που τον απάλλαξε από ποινική δίωξη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «καλοπροαίρετο, ηλικιωμένο άνδρα με κακή μνήμη», τον κατέστρεψε, και τον έκρινε «ακατάλληλο».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις γκάφες του Μπάιντεν μέσα σε λίγα 24ωρα, όταν χαρακτήρισε πρόεδρο του Μεξικού τον…Αιγύπτιο ηγέτη Αλ Σίσι, και ξέχασε το όνομα της Χαμάς! Παράλληλα κάνει εκτενή αναφορά στη δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ για την κατάσταση του προέδρου και τις αντιδράσεις για το κατά πόσο είναι ικανός να θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει «άβολη» πλέον την κατάσταση και αφήνει να εννοηθεί ότι είναι θέμα χρόνου η αντικατάστασή του στον δρόμο προς τις εκλογές.

«Ο 81χρονος πρόεδρος -ο γηραιότερος στην ιστορία του έθνους- αντιπαλεύει για χρόνια την αντίληψη ότι είναι μια μειωμένη φιγούρα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, οι NYT σημειώνουν ότι για τους Ρεπουμπλικάνους που στοχεύουν να εκδιώξουν τον κ. Μπάιντεν, η έκθεση και η οργισμένη απάντηση του προέδρου ήταν δώρο μετά από αρκετές ημέρες κατά τις οποίες η δική τους δυσλειτουργία στο Κογκρέσο κυριαρχούσε στις ειδήσεις.

«Η έκθεση επιβεβαιώνει αυτό που έβλεπαν οι Αμερικανοί στις τηλεοπτικές τους οθόνες τα τελευταία χρόνια – ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας με κακή μνήμη οδηγεί την Αμερική σε ένα λάκκο πολέμων, πληθωριστικής καταστροφής και έλλειψη ευκαιριών για τους φορολογούμενους Αμερικανούς» δήλωσε ο Chris LaCivita, κορυφαίος στρατηγός του κ. Τραμπ.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This