ΗΠΑ: Κατέρριψαν τουλάχιστον 28 drones των Χούθι πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα

Προηγήθηκε επίθεση μεγάλης κλίμακας

Must Read

Το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (CENTCOM), γνωστοποίησε ότι αμερικανικές δυνάμεις και δυνάμεις του συνασπισμού κατέρριψαν τουλάχιστον 28 drones πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα!

Η CENTCOM τόνισε ότι ο στρατός απάντησε σε επίθεση μεγάλης κλίμακας σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν.

Τα UAVs είχαν σκοπό να αποτελέσουν «μια άμεση απειλή για τα εμπορικά πλοία, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και τα πλοία του συνασπισμού στην περιοχή», ανέφερε το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Από μεριάς του, ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Γκραντ Σαπς, τόνισε ότι ένα πλοίο του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού κατέρριψε δύο επιθετικά drones που εκτόξευσαν οι αντάρτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This