Ελσίνκι: Σε συναγερμό οι φινλανδικές Αρχές για δυσάρεστη οσμή άγνωστης προέλευσης που πλανάται στην πρωτεύουσα

Δεν υπάρχει κάποια άμεση ένδειξη ότι η μυρωδιά είναι επικίνδυνη για την υγεία

Must Read

Μια έντονη οσμή, η οποία θυμίζει θειάφι ή καμένο καουτσούκ, ανιχνεύτηκε σήμερα, Κυριακή 31/3, στην περιοχή γύρω από το Ελσίνκι, θέτοντας σε συναγερμό το τμήμα αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πρωτεύουσας της Φινλανδίας.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του τμήματος, αρκετοί ήταν οι πολίτες που ανέφεραν τη  μυστηριώδη, όσο και δυσάρεστη αυτή μυρωδιά σε μια περιοχή που εκτείνεται τουλάχιστον 60 χιλιόμετρα κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής της Φινλανδίας, σημειώνοντας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X πως «το τμήμα και άλλες Αρχές εξετάζουν την υπόθεση. Δεν υπάρχει κάποια άμεση ένδειξη ότι η μυρωδιά είναι επικίνδυνη για την υγεία».

Από την πλευρά του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ρωσικό μέσο ενημέρωσης Fontanka μετέδωσε σήμερα ότι και κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Αγίας Πετρούπολης, της μεγαλούπολης της Ρωσίας που βρίσκεται πιο κοντά στη Φινλανδία, παραπονέθηκαν για μια δυσάρεστη οσμή, συγκρίνοντάς την με αυτή αερίου, σκουπιδιών ή καμένου καουτσούκ.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές που επικαλείται η Fontanka, σταθμοί παρακολούθησης δεν έχουν καταγράψει τίποτα πάνω από τα επιτρεπόμενα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This