Σερβία: Συνεχίζεται το θρίλερ με το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε – Πέθανε στη φυλακή ο ένας εκ των καθ’ ομολογία δραστών

Εντείνονται οι φήμες περί απαγωγής της ηλικίας μόλις 2 ετών Ντάνκα Ίλιτς, όσο δεν εντοπίζεται η σορός της

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της ηλικίας μόλις 2 ετών Ντάνκα Ιλιτς στη Σερβία, καθώς ο ένας από τους δύο αρχικούς συλληφθέντες για τον θάνατό της πέθανε ξαφνικά στη φυλακή.

«Αρρώστησε νωρίς το πρωί σήμερα και παρά την ταχεία δράση της αστυνομίας και των γιατρών, απεβίωσε», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η αστυνομία της Σερβίας και προσθέτει πως «ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι πέθανε από φυσικά αίτια». Η Ντάνκα Ίλιτς εξαφανίστηκε την 26η Μαρτίου έξω από το σπίτι της στην πόλη Μπορ, στα ανατολικά της χώρας, με το πρόσωπό της να δεσπόζει έκτοτε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για 10 ολόκληρες ημέρες, προτού οι αρχές ανακοινώσουν την περασμένη Τετάρτη τις πρώτες δύο συλλήψεις υπόπτων.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, οι οποίοι φέρονται να είναι υπάλληλοι της εταιρείας ύδρευσης, ομολόγησαν ότι παρέσυραν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητό τους το κοριτσάκι που είχε απομακρυνθεί από τους γονείς του παίζοντας, και το σκότωσαν. Κατόπιν υποστήριξαν ότι μετέφεραν το πτώμα του σε μια παράνομη χωματερή, για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Ωστόσο, παρά τις εντατικές έρευνες των αρχών στην περιοχή, η σορός του κοριτσιού ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Χθες Σάββατο, ωστόσο, συνελήφθησαν άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι και βαρύνονταν με υποψίες ότι βοήθησαν τους δύο πρώτους να μεταφέρουν τη σορό της Ντάνκα Ιλιτς από τη χωματερή σε μια άλλη περιοχή, προς το παρόν άγνωστη. Οι έρευνες της σερβικής Αστυνομίας συνεχίζονται.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This