Υπόθεση δολοφονίας 2χρονης στη Σερβία: Συνελήφθησαν δύο συνεργοί

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού

Must Read

Ακόμη δύο άτομα φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 2χρονου κοριτσιού που έχει συγκλονίσει τη Σερβία, καθώς οι σερβικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα τη σύλληψη δύο συνεργών των κατηγορουμένων. 

Η μικρή Ντάνκα Ίλιτς είχε εξαφανιστεί την 26η Μαρτίου από την πόλη Μπορ και έκτοτε είχε σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της. Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή της οι αρχές ανακοίνωσαν την περασμένη Τετάρτη δύο πρώτες συλλήψεις.

Όπως είχε ανακοινώσει τότε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι το 2χρονο κοριτσάκι είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου διέφυγε της προσοχής των γονιών της. Μάλιστα όπως επισημάνθηκε από το υπουργείο της Σερβίας, ο οδηγός και ο επιβάτης του οχήματος έκρυψαν στη συνέχεια το πτώμα της σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή.

Σήμερα, πρόσθεσε ότι οι δύο συλληφθέντες είναι οι φερόμενοι συνεργοί τους που τους βοήθησαν να μεταφέρουν το πτώμα από την παράνομη χωματερή προς μία περιοχή που παραμένει άγνωστη, πιθανόν την 28η Μαρτίου.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού συνεχίζονται καθώς οι ύποπτοι δεν έχουν αποκαλύψει που την έχουν κρύψει.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Σερβία: Κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών που αγνοούνταν είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και πεταχτεί σε χωματερή! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This