Νέα Υόρκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση 16χρονου στην 68χρονη ομογενή έξω από ελληνική εκκλησία

Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ΑΤ

Must Read

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 68χρονη ομογενής στη Νέα Υόρκη η οποία δέχθηκε αναίτια επίθεση από 16χρονο έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Τζαμέικα.

Η Ειρήνη Ταχλιαμπούρη δέχθηκε άγρια επίθεση από τον ανήλικο Τζαβόν Πρινς ο οποίος την λήστεψε και διέφυγε με το αυτοκίνητό της. Μάλιστα, το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας! Η γυναίκα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Η κατάστασή της τις τελευταίες ώρες έχει βελτιωθεί.

Ο 16χρονος δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά καθώς άμεσα ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο ΙΧ της 68χρονης το οποίο εγκατέλειψε σε κοντινή απόσταση.

Ο ανήλικος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης τυλίγοντας γύρω από το λαιμό του την μπλούζα που φορούσε με σκοπό να κρεμαστεί. Ο 16χρονος κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, διάρρηξη και κλοπή ξένης περιουσίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Συγγενής της γυναίκας ανέφερε:

«Αυτός ο αλητήριος είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς οι μικροεγκληματίες νιώθουν αρκετά ισχυροί για να διαπράξουν πιο σοβαρά εγκλήματα, γνωρίζοντας ότι θα την γλιτώσουν πιθανότατα με ασήμαντη ποινή. Εκτός από αυτό, φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος τόσο στο Ολμπανι όσο και την πόλη της Νέας Υόρκης προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να φέρουν αυτούς τους τύπους προ των ευθυνών τους».

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Τζαμέικα, πατέρας Κωνσταντίνος Καλογρίδης ανέφερε στον «Εθνικό Κήρυκα» ότι συννενοήθηκε με το 107ο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να ξεκινήσουν περιπολίες.

Η οικογένεια της Ειρήνης Ταχλιαμπούρη ξεκίνησε ηλεκτρονική εκστρατεία για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα ιατρικά της έξοδα καθώς δεν μπορεί να τα πληρώσει.

Δείτε επίσης:

Θηριωδία έξω από τον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Νέα Υόρκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This