Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: «Ασκούμαστε στα πυρηνικά για επιθέσεις στην Ουκρανία και όχι μόνο»

Έτσι σχολίασε τα γυμνάσια του ρωσικού στρατού στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

Must Read

Τη διεξαγωγή γυμνασίων του ρωσικού στρατού στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, σχολίασε ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Να επεξεργαστεί την απάντηση σε τυχόν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος, τις οποίες η Δύση επέτρεψε στην Ουκρανία να πραγματοποιεί με τα όπλα που της προμηθεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά προειδοποιώντας παράλληλα τη Δύση.

Ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα μπορούσε, απαντώντας σε τέτοιες επιθέσεις, να επιτεθεί όχι μόνο στην Ουκρανία.

«Υπό ορισμένες συνθήκες, η απάντηση (σε τέτοιες επιθέσεις) δεν θα έχει στόχο μόνο το Κίεβο. Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά επίσης με έναν ειδικό τύπο όπλων», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram.

Την ίδια ώρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε πρωθυπουργό τον Μιχαήλ Μισούστιν, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την έγκριση του διορισμού του από την κάτω βουλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This