Χαμός στην Αλβανία με τη στημένη εκδήλωση Ράμα στο Γαλάτσι: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Θεάτρου Φίερι

Κουβάλησε με το ζόρι σχεδόν όλους τους δημοσίους υπαλλήλους!

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει και στην Αλβανία με τη στημένη προπαγανδιστική εκδήλωση Ράμα στο Γαλάτσι, με τους Αλβανούς που κουβάλησε με λεωφορεία, αφού όπως αποδείχτηκε ανάγκασε μέχρι και δημοσίους υπαλλήλους να έρθουν στην Ελλάδα για να τον… αποθεώσουν!

Αυτή η παρωδία είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Κλάιντι Μάρκου από τη θέση του διευθυντή του θεάτρου Bylis στο Φίερι της Αλβανίας. Και αυτό μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να παρίσταται στη φιέστα Ράμα σχολιάζοντας μάλιστα πως «έχει έρθει όλο το Φίερι» και αφήνοντας υπαινιγμούς πως δεν πήγαν με τη θέλησή τους.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τον έκανε «κόκκινο πανί» για το καθεστώς Ράμα, οδηγώντας τον σε παραίτηση, σύμφωνα και με το himara.gr.

Μάλιστα προχώρησε και σε δήλωση αναφέροντας πως το σχόλιό του ήταν αστείο και ότι ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Υποκινούμενος από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να κάνω μια διευκρίνιση για όλα τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια ότι ήμουν παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας στην Αθήνα στις 12 Μαΐου και δεν κρύβω την περηφάνια μου που ήμουν μέρος αυτής της ιστορικής συνάντησης, έστω και κατά τύχη. Ναι, συμμετείχα στη δραστηριότητα, αλλά ήμουν με τον θίασο που συμμετείχε στη δραστηριότητα στην Κόρινθο, δώσαμε παράσταση στις 11 Μαΐου. Στις 12, η ομάδα ήθελε να δει τη δραστηριότητα, οπότε πήγαμε.

Διευκρινίζω σήμερα για όλα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, για όλους όσους με γνωρίζουν και για όλους όσους προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν πολιτικά. Επρόκειτο για συνομιλία σε μορφή αστείου με τον άγνωστο που έκανε την θρασύτατη ηχογράφηση και ο οποίος είχε κακόβουλες προθέσεις.

Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο Bylis και με αυτή τη θέση και με αυτήν την υποχρέωση δεν δεσμεύομαι από καμία κομματική υποχρέωση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις αφαιρούμαι διοικητικά και νομικά από τη θέση του σκηνοθέτη, παραιτούμαι για να διατηρήσω την προσωπική μου εικόνα και του καλλιτέχνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This