Πυρκαγιά σε νοσοκομείο παίδων στην Ινδία – Έξι νεογέννητα νεκρά

Ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου έχει εξαφανιστεί

Must Read

Νέα τραγωδία στην Ινδία, μία ημέρα μετά τη φονική πυρκαγιά σε πάρκο αναψυχής στην περιοχή Γκουτζαράτ, όπου έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, 27 άνθρωποι.

Το βράδυ του Σαββάτου ξέσπασε φωτιά σε νοσοκομείο παίδων στο Νέο Δελχί με αποτέλεσμα έξι νεογέννητα να χάσουν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας είναι σοκαριστικές. Πυροσβέστες δίνουν μάχη για να διασώσουν τα βρέφη και παράλληλα να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι έξι ακόμα παιδιά διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε διαφορετικό νοσοκομείο, ενώ η φωτιά έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου παίδων έχει εξαφανιστεί, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς είναι υπό έρευνα και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ινδία: Ξέσπασε φωτιά σε πάρκο διασκέδασης – Δεκάδες νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This