Ο «Mr Coca Cola» ετοιμάζει να μετατρέψει νησάκι της Αυστραλίας σε… παράδεισο της μαριχουάνας

Must Read

Ένα ολόκληρο νησί ανοιχτά της Αυστραλίας φιλοδοξεί να μετατρέψει σε «παράδεισο της μαριχουάνας» ο Άλκης Δαυίδ. Ο εκκεντρικός κληρονόμος του Ανδρέα Δαυίδ και μεγαλομέτοχος του ομίλου Λεβέντη – Δαυίδ, που έχει στην ιδιοκτησία του εργοστάσια εμφιάλωσης της Coca-Cola σε 28 χώρες, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει νόμιμο θέρετρο μαριχουάνας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρίας του Swissx.

Αφού πέρασε αλώβητος τη σύλληψή του στο νησί του Αγίου Χριστοφόρου και Νέβις της Καραϊβικής, όταν στο αεροπλάνο του βρέθηκαν 5.000 φυτά μαριχουάνας, και αφού λάνσαρε τη δική του τράπεζα «φούντας» Swissx Bank of Cannabis στην Ελβετία με το δικό της κρυπτονόμισμα, ο Δαυίδ αποκάλυψε στην αυστραλιανή έκδοση της «Daily Mail» το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Κομισιόν για επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία

Εξήγησε ότι η νομοθεσία για τη χρήση και την καλλιέργεια της μαριχουάνας γίνεται όλο και πιο χαλαρή, γι’ αυτό έβαλε στο στόχαστρό του ένα από τα μικρά, ιδιωτικά νησιά της Αυστραλίας, χωρίς να διευκρινίσει ποιο. Σκοπεύει να δημιουργήσει πάνω του ένα τουριστικό θέρετρο, στο οποίο οι λάτρεις της κάνναβης θα μπορεί να καπνίζουν μαριχουάνα και να καταναλώνουν διάφορα προϊόντα ινδικής κάνναβης.

Ο Δαυίδ, τα επιχειρηματικά σχέδια του οποίου για την ινδική κάνναβη έχουν τη στήριξη celebrities όπως ο Snoop Dogg, ο Μάικ Τάισον και ο Σκοτ Ντίζικ, θέλει το θέρετρο μαριχουάνας της Αυστραλίας να μοιάζει με εκείνο που έχει στο Μαλιμπού των ΗΠΑ και να δίνει σημασία στην ευεξία των επισκεπτών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This