Νέοι σε Αμερική και Ευρώπη θεωρούν πως τους κάνουν «πόλεμο» για να επιζήσουν οι ηλικιωμένοι!

Must Read

Μέρος της νεολαίας σε ΗΠΑ και Ευρώπη θεωρεί ότι καλείται σε αναγκαστικό περιορισμό, για να επιζήσουν οι ηλικιωμένοι!

Το ξέσπασμα της παγκόσμιας πανδημίας του νέου κορωνοϊού φαίνεται ότι μεγάλωσε κι άλλο το χάσμα ανάμεσα στους ηλικιωμένους και τους νέους, κάνοντας πολλούς ειδικούς να μιλούν για το ξέσπασμα ενός νέου «πολέμου γενεών». Η νεολαία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη εμφανίζεται «οργισμένη», καθώς μέρος της θεωρεί ότι καλείται να περιοριστεί για να επιζήσουν οι ηλικιωμένοι.

Χαρακτηριστικό του θυμού που έχουν συσσωρεύσει πολλοί νέοι, σύμφωνα με τη «Wall Street Journal», είναι ότι στις ΗΠΑ έγινε δημοφιλές το hashtag #BoomerRemover, όπως αποκαλούν τον κορωνοϊό, που σημαίνει «αυτός που εξολοθρεύει τη γενιά των Baby Boomers», δηλαδή τους σημερινούς ηλικιωμένους.

Όταν πρόσφατα το αμερικανικό πανεπιστήμιο Princeton έστειλε τους φοιτητές του στα σπίτια τους, εκείνοι πρώτα διοργάνωσαν μια σειρά από πάρτι «για να το διασκεδάσουν μια τελευταία φορά», όπως είπε ο φοιτητής Μπεν Βάισνμπαχ.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστική η νέα μελέτη! Ο κορωνοϊός μπορεί να επιβιώσει πολλές ώρες στον αέρα

«Και τι έγινε; Θα κολλήσεις τη γρίπη, αλλά δεν πρόκειται να πεθάνεις» δήλωσε από το Βερολίνο της Γερμανίας ο νεαρός Λουτζ Λέιχσενρινγκ, ενώ η 19χρονη Μόνικα Ρούμπιο, ευρισκόμενη για πρωινό με τρεις φίλες της σε καφετέρια, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, διαβεβαίωσε πως… αν αρρωστήσει, θα μείνει στο σπίτι της.

Ο Τιμουλέ Τιερί από τη Γαλλία διαμαρτυρήθηκε ότι «δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε», μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα μπαρ, ενώ φοιτήτρια από το Πιεμόντε της Ιταλίας δήλωσε αμετανόητη που το έσκασε από το σπίτι, για να δει τις φίλες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This