Fake news οι δήθεν δηλώσεις της Υπουργού Υγείας του Βελγίου για τις συνευρέσεις στο κρεβάτι!

Must Read

Μια απίθανη δήλωση χρέωσαν σάιτ του εξωτερικού, αλλά και στην Ελλάδα, στην Υπουργό Υγείας του Βελγίου – Έγραψαν ότι από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι απαγορεύονται τα όργια. Fake news!

* Το άρθρο είναι διορθωμένο σύμφωνα με τις πολιτικές του Facebook

Όλα ξεκίνησαν από ένα αποκλειστικά χιουμοριστικού και σατυρικού περιεχομένου σάιτ -που γράφει πραγματικά ευφάνταστες ιστορίες- του εξωτερικού. Το άρθρο ήταν τόσο καλογραμμένο, που πολλοί πείστηκαν για τα γραφόμενα, δεν παρατήρησαν ότι το σάιτ διευκρινίζει πως οι «ιστοριούλες» που γράφει είναι ουσιαστικά… μυθιστορήματα, με αποτέλεσμα να το μεταφράσουν και αναμεταδώσουν σαν πραγματική είδηση. Ποτέ βέβαια δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο από την Υπουργό. Δείτε κι εσείς πόσο έξυπνα και «εμπεριστατωμένα» ήταν γραμμένο το ψεύτικο άρθρο… και έπεισε μέχρι και τους πιο καχύποπτους!

«Παρακαλούνται οι πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων και όργια μέχρι να παύσει η πανδημία. Ωστόσο, δεν απαγορεύεται η ερωτική πράξη μεταξύ δυο ατόμων όπως και ο αυνανισμός», δήλωσε κατά τους ευφάνταστους διακινητές fake news η Υπουργός Υγείας του Βελγίου, Maggie de Block.

Η «είδηση» μάλιστα συνοδεύονταν από δήθεν στοιχεία ότι σύμφωνα με μια έρευνα του 2018, το 78% των ζευγαριών στο Βέλγιο δήλωσε ανοιχτά ότι προβαίνουν σε «ανταλλαγές συντρόφων», μια κουλτούρα στη χώρα πολύ κοινή, από τον 19ο αιώνα και τη βασιλεία του Λεοπόλδου του δεύτερου. Η υπουργός δεν σχολιασε καν το viral fake news καθώςείναι ο γνωστός στο Βέλγιο τι είναι μία γυναίκα με χιούμορ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This