Γάλλος γιατρός «πέταξε τα ρούχα του» για να δείξει τη γύμνια προστατευτικού εξοπλισμού

Must Read

Γυμνός εμφανίστηκε στο Facebook παθολόγος σε χωριό της νότιας Γαλλίας προκειμένου να καταγγείλει την έλλειψη προστασίας των επαγγελματιών υγείας, που τους αντιμετωπίζουν ως «βορά των κανονιών» στη μάχη για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος Αλέν Κολομπιέ, παθολόγος στο Πομρόλ ανήρτησε την Κυριακή μια φωτογραφία του, όπου εμφανίζεται γυμνός, έχοντας βάλει μόνο μια λευκή κορδέλα στο κεφάλι, όπου είχε γράψει «βορά των κανονιών», θέλοντας όπως εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, να «διαμαρτυρηθεί με τον πλέον έντονο τρόπο και να υπερασπιστεί όλη την οικογένειά μου των επαγγελματιών υγείας».

ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Δείτε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες του κορωνοϊού από μικροσκόπιο

«Καταγγέλλω την ένοχη ανετοιμότητα ενώ εγώ μιλάω για τον Covid-19 από τα τέλη Ιανουαρίου», λέει εξοργισμένος αυτός «ο ηλικιωμένος γιατρός» ενός χωριού, που έβγαλε αυτήν τη φωτογραφία παρασυρμένος «από θυμό και έντονα συναισθήματα».

Από την έναρξη της πανδημίας, η έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού για τους επαγγελματίες υγείας έχει αναδειχθεί σε μόνιμο πρόβλημα και πολλές φωνές έχουν υψωθεί για να καταγγείλουν την «απρονοησία» των γαλλικών αρχών ειδικά αυτή τη στιγμή που πρέπει να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This