Στη φυλακή για 5 χρόνια όποιος Ιταλός έχει κορωνοϊό και σπάει σκόπιμα την καραντίνα!

Must Read

Με φυλάκιση από ένα μέχρι πέντε χρόνια θα τιμωρείται, στο εξής, στην Ιταλία, όποιος γνωρίζει ότι είναι θετικός στον ιό και, παρόλα αυτά, αποφασίζει να βγει από το σπίτι του, με στόχο να σπάσει την καραντίνα!

Το νέο αυτό μέτρο υιοθέτησε η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στη βαριά λαβωμένη γείτονα χώρα. Έτσι, εκτός από την αύξηση του προστίμου από 400 μέχρι 3.000 ευρώ, για όποιον μετακινείται από το σπίτι του χωρίς μια σημαντική αιτία, οι παραβάτες θα τιμωρούνται και με ποινή φυλάκισης.

Σε το πλαίσιο αυτό, ο Ιταλός υπουργός, αρμόδιος για τις νότιες περιφέρειες της χώρας, Τζουζέπε Προβεντσάνο, δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση της Rai ότι «ο κύριος στόχος, τώρα, είναι να αυξηθούν άμεσα οι κλίνες, στις εντατικές μονάδες θεραπείας των νοσοκομείων της Κάτω Ιταλίας. Από 1.700 που ήταν στην αρχή της επιδημίας, να γίνουν, τώρα, 3.500».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This