Αυτοκτόνησε Ιταλίδα νοσοκόμα από τύψεις ότι μετέδωσε τον κορωνοϊό

Must Read

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι μια Ιταλίδα νοσοκόμα αυτοκτόνησε, όταν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά από έντονο στρες όπως αποκάλυψε νοσηλευτική ομοσπονδία.

Η Daniela Trezzi, 34 ετών, εργαζόταν στην πρώτη γραμμή της κρίσης του κορωνοϊού σε νοσοκομείο της Λομβαρδίας, της πιο «χτυπημένης» πόλης στην Ιταλία.

Η Εθνική Ομοσπονδία Νοσηλευτών της Ιταλίας επιβεβαίωσε το θάνατό της και εξέφρασε τον «πόνο και την απογοήτευσή» της , αναφέροντας ότι υπέφερε από «έντονο στρες» επειδή φοβόταν ότι η ίδια μετέδωσε τον ιό και σε άλλους ανθρώπους.

Η νοσηλευτική ομάδα αποκάλυψε επίσης ότι «ένα παρόμοιο επεισόδιο είχε συμβεί πριν από μία εβδομάδα στη Βενετία, με τους ίδιους υποκείμενους λόγους»: «Καθένας από εμάς επέλεξε αυτό το επάγγελμα για καλό και, δυστυχώς, και για κακό: είμαστε νοσηλευτές», είπε η ομοσπονδία. «Η κατάσταση και το άγχος στο οποίο υποβάλλονται οι επαγγελματίες μας είναι κάτω από τα μάτια όλων».

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου του San Gerardo, Mario Alparone, δήλωσε ότι η Daniela ήταν άρρωστη στο σπίτι από τις 10 Μαρτίου και ότι «δεν ήταν υπό επιτήρηση».

Οι δικαστικές αρχές διερευνούν τώρα το θάνατό της, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες ένα ιταλικό ινστιτούτο έρευνας έδειξαν ότι περίπου 5.760 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν μολυνθεί από κωροναϊό.

Οι 5.760 ιατροί αντιπροσωπεύουν περίπου το 8% των συνολικών κρουσμάτων της Ιταλίας, τα οποία αυξήθηκαν σε 69.176 μέχρι στιγμής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This