Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι νέες ημερομηνίες για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το επόμενο καλοκαίρι, και, πιο συγκεκριμένα, από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου 2021, θα διεξαχθούν, τελικά, οι 32οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

olympic games tokyo 2021

Με σχετική ανακοίνωσή της, η ΔΟΕ επισημοποίησε τις νέες ημερομηνίες για την Ολυμπιάδα του Τόκιο, η οποία, μετά και από τις εντονότατες πιέσεις των αθλητών, αλλά και των γιατρών τους, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, αναβλήθηκε, τελικά, για το 2021.

Η απόφαση πραγματοποίησής τους το επόμενο καλοκαίρι, λήφθηκε καθώς δεν κατάφεραν να «πέρασαν» οι προτάσεις των διοργανωτών για τη φετινή άνοιξη.

paralympic games tokyo

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν και οι νέες ημερομηνίες για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι και θα διεξαχθούν επίσης στο Τόκιο, από τις 24 Αυγούστου, έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ