Αμερικανοί ερευνητές προβλέπουν πως ο κορωνοϊός θα σκοτώσει πάνω από 150.000 Ευρωπαίους (video)

Must Read

Έρευνα σοκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον προβλέπει ότι αναμένεται να χάσουν τη ζωή τους 151.680 άνθρωποι στην Ευρώπη από κορωνοϊό με την Βρετανία να πληρώνει τον πιο βαρύ φόρο με 66.000 νεκρούς.

Όσο αφορά τις ΗΠΑ, η εφιαλτική πρόβλεψη αναφέρει πως θα σβήσουν από τον Covid-19  81.766 άνθρωποι.
Tις παραπάνω ανακοινώσεις έκανε ο διευθυντής του Ινστιτούτου IHME του Πανεπιστημίου της Ουάσινκτον Dr Christopher Murray, ο οποίος υποστήριξε πως με βάση το μαθηματικό μοντέλο που χρησιμοποιούν οι ερευνητές και τα στοιχεία από κάθε χώρα, οι νεκροί στις ΗΠΑ μπορεί να είναι και περισσότεροι, ενώ επίσης στην μέτρηση μπαίνει και η διαθεσιμότητα σε κλίνες ΜΕΘ σε κάθε χώρα.

Δείτε επίσης: Αλλαγή πλεύσης κατόπιν… εορτής για τον Σουηδό πρωθυπουργό: «Προετοιμαστείτε για χιλιάδες νεκρούς!»

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου IHME του Πανεπιστημίου της Ουάσινκτον συμπλήρωσε πως ο αριθμός των νεκρών σε πολλές χώρες αυξάνεται, καθώς η ζήτηση σε νοσοκομειακές κλίνες είναι μεγάλη. Για παράδειγμα, στην κορύφωση της καμπύλης σε ζήτηση κλινών στην Βρετανία θα φτάσει τις 102.794, ενώ όπως είπε οι διαθέσιμες κλίνες είναι μόλις 17.765. Η ζήτηση για εντατικές (ΜΕΘ) θα είναι 24.544, με διαθέσιμες αυτή τη στιγμή μόλις 744 και η ζήτηση για αναπνευστήρες θα είναι 20.862, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι είναι διαθέσιμοι αναπνευστήρες στη Βρετανία που μετράει πάνω από 6.200 νεκρούς.

Και μπορεί να μην είναι μεγάλο νούμερο σε σχέση με Ιταλία (17.000 νεκρούς), Ισπανία (14.000) και Γαλλία (10.500), ωστόσο η καμπύλη της επιδημίας στην Βρετανία δεν έχει φτάσει ακόμα στην κορύφωσή της σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπως τονίζεται στην έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This