Ξεπέρασαν τους 18.000 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ιταλία – 610 θύματα μόνο το τελευταίο 24ωρο

Must Read

Τους 18.279 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, με τα κρούσματα να φτάνουν τα 143.626. Xθες το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 139.442 και είχαν χάσει την ζωή τους 17.669 άνθρωποι ενώ 26.491 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο , δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 610 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.184 νέα κρούσματα. 1.979 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. 3.605 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 28.339 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 64.873 έχει αποφασιστεί ο κατ’ οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 54.802 και οι νεκροί 10.022. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 18.677 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 2.316. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 12.933, με 756 νεκρούς.

Δείτε επίσης: Προκλητική δήλωση της Μέρκελ: «Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε» λέει, αλλά αρνείται το κορωνο-ομόλογο

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού παρουσιάζει μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με χθες (328 περισσότερα κρούσματα) ενώ σημειώθηκαν 68 επιπλέον θάνατοι σε σύγκριση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι εισαγωγές στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στα νοσοκομεία, όμως, συνεχίζουν να μειώνονται σημαντικά ενώ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο αριθμός των θεραπευμένων. Στα νοσοκομεία της Λομβαρδίας, τέλος, δεν παρατηρείται η ίδια, τεράστια πίεση που είχε δημιουργηθεί τις περασμένες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This