Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Να μείνουν σπίτι τους οι ηλικιωμένοι ολόκληρο το 2020»

Must Read

Δύσκολοι καιροί για όλους μας, αλλά περισσότερο για τους ηλικιωμένους που πλήττονται από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρέπει η καραντίνα τους να κρατήσει ολόκληρο το 2020.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποστηρίζει πως μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο οι μεγάλοι άνθρωποι θα πρέπει να περιορίσουν τις επαφές τους, σε συνέντευξή της που έδωσε σήμερα στην εφημερίδα Bild.

«Χωρίς εμβόλιο θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές των ηλικιωμένων. Το γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι βαριά, όμως είναι ένα ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Θα πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», είπε μεταξύ άλλων η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που συνέχισε:

«Τα παιδιά κι οι νέοι θα χαρούν αργότερα περισσότερη ελευθερία κίνησης απ’ όσο οι πιο ηλικιωμένοι κι εκείνοι με προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα. Ευελπιστώ για την ανάπτυξη ενός εμβολίου από ευρωπαϊκό εργαστήριο περί τα τέλη του έτους. Προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα να εμβολιασθούμε, είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με φαρμακοβιομηχανίες για τις δυνατότητες μίας παγκόσμιας παραγωγής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This