Η γραφομηχανή… Corona, ο Τομ Χανκς και τα περίεργα του κορωνοϊού!

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

• Χρυσή καρδιά απέδειξε ακόμα μία φορά ότι έχει ο Τομ Χανκς, ο οποίος έστειλε ως δώρο τη γραφομηχανή του, μάρκας Corona, και μια επιστολή σε ένα 8χρονο αγοράκι από την Αυστραλία που δέχεται bullying επειδή το όνομά του παραπέμπει στην πανδημία του κορωνοϊού. Ο μικρός Κορόνα ντε Βρις είχε στείλει μήνυμα στον Χανκς όταν είχε πληροφορηθεί την περιπέτειά του με τον Covid-19, γεγονός που στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν. «Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνωρίζω με το όνομα Κορόνα – όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα. Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει» του έγραψε ο Χανκς, συμπληρώνοντας ότι «έχεις έναν φίλο – εμένα».

• Το fast food φαίνεται ότι έλειψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στους Γάλλους το διάστημα της καραντίνας, αφού περίμεναν στην ουρά επί τρεις ώρες για να δώσουν την παραγγελία τους σε drive trough κατάστημα των McDonald’s, μόλις επαναλειτούργησε. Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι του Μουασί Κραμαγιέλ ήταν ευτυχείς που το κατάστημα της γειτονιάς τους ήταν από τα πρώτα που άνοιξαν, οι σεφ της ευρύτερης περιοχής όχι μόνο δεν συμμερίστηκαν την ευφορία τους, αλλά έγιναν έξαλλοι που δεν προτιμήθηκαν τα δικά τους εστιατόρια, στα οποία μάλιστα έχουν ρίξει τις τιμές.

• Τριπλή χαρά για μια 32χρονη Βρετανίδα, που ξύπνησε από κώμα ύστερα από 10 ημέρες στην Εντατική, καθώς οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι όχι μόνο νίκησε τον κορωνοϊό, αλλά περιμένει και δίδυμα. Η Ντάνιελ Μάρτιν, η οποία είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, είχε παρουσιάσει πονόλαιμο, ο οποίος σταδιακά επιδεινωνόταν. Δεν πίστευε ωστόσο ότι είχε κορωνοϊό, μέχρι που εμφάνισε και δύσπνοια. Από εκεί και πέρα η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία και οι γιατροί χρειάστηκε να τη θέσουν σε καταστολή για δέκα ημέρες. Η ίδια γνώριζε ότι ήταν εννιά εβδομάδων έγκυος, αλλά δεν ήξερε ότι κυοφορούσε δίδυμα.

• Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς 17χρονης Βρετανίδας, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της μη αντέχοντας στη σκέψη ότι μπορεί να περάσει τρεις μήνες σε καραντίνα. Η Μπεθ Πάλμερ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα τέλη Μαρτίου, όπως αποκαλύπτεται τώρα, δεν είχε εκδηλώσει σημάδια ψυχικής ασθένειας έως τότε. Μετά την έναρξη των μέτρων αυτοπεριορισμού ανέπτυξε, ωστόσο, έναν παράλογο φόβο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ άρση των μέτρων περιορισμού, ενώ παραπονιόταν ότι ένιωθε ήδη σαν να έχουν περάσει «300 χρόνια» καραντίνας. Οι γονείς της είναι πεπεισμένοι ότι το lockdown οδήγησε την κόρη τους στην αυτοχειρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This