Λοβέρδος σε Φώφη: Μένω για να σε φάω!

Με πλήρη στήριξη από τον Μαρινάκη!

Must Read

Διέψευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Εάν αποχωρήσει από το κίνημα, δεν θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Γεγονός που το κατέστησε σαφές στην σημερινή εμφάνιση στον Σκάι. Ήταν μάλιστα ξεκάθαρος. Και πέταξε το γάντι στην Φώφη Γεννηματά, λέγοντας ότι στην ουσία «σώζεται από την πανδημία»! Εννοώντας ότι αν δεν υπήρχε η Πανδημία, θα είχε ήδη αρχίσει η διαδικασία διαδοχής.

Σε αυτή την προσπάθεια φαίνεται ότι έχει την πλήρη στήριξη του συγκροτήματος Μαρινάκη. Σήμερα μάλιστα η εφημερίδα Τα Νέα έχει ένα διθυραμβικό πρωτοσέλιδο υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου, που τον καθιστά ευθέως διεκδικητή της προεδρίας του κινήματος. Η βάση όμως του κινήματος είναι εξαιρετικά προβληματισμένη απέναντι στον Ανδρέα Λοβέρδο, και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεχαστεί το γεγονός ότι ο ίδιος έφτιαχνε τροπολογίες μαζί με τον Θάνο Πλεύρη της Νέας Δημοκρατίας και τις κατέθετε ως τροπολογίες του Κινήματος Αλλαγής!

Τα νέα λοβερδος

Το χτύπημα της Φώφης Γεννηματά και η Novartis

Είχε προηγηθεί το χτύπημα της Φώφης Γεννηματά με την καρατόμηση του Ανδρέα Λοβέρδου από την θέση του Κοινοβουλευτικό εκπροσώπου. Την στιγμή μάλιστα που η εισαγγελία διαφθοράς άσκησε δίωξη κατά του Φρουζή, συνεργατών του και γιατρών για το σκάνδαλο Novartis στο οποίο εμπλέκεται και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δύσκολα θα πείσει κάποιον κυρία Γεννηματά ότι η συγκυρία της απόφασης της είναι άσχετη με την δικαστική εξέλιξη ενός σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται και το στέλεχος της. Αντίθετα, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν συνέδεσαν την ενέργεια της προέδρου του ΚινΑλ με την δικαστική εξέλιξη που αφορά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στα δημοσιογραφικά γραφεία της Βουλής ήταν διάχυτη αίσθηση πως η Φώφη Γεννηματά πετά τον Ανδρέα Λοβέρδο στις «ράγες» του σκανδάλου Novartis. Αφαιρώντας του έτσι την οποιαδήποτε κομματική προστασία από το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This