Υπόγειος πόλεμος Μαξίμου – Ντόρας με «κομάντο» τον Αυγενάκη

Ξαφνικά ο Αυγενάκης θυμήθηκε τις καταγγελίες για την ιστιοπλοΐα!

Must Read

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Λευτέρη Αυγενάκη για την έστω και μεταχρονολογημένη παρέμβαση του αναφορικά με το θέμα του παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, μετά από την ηρωική αποκάλυψη της Ολυμπιονίκου μας Σοφίας Μπεκατώρου.

Και λέω μεταχρονολογημένη, γιατί ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης είχε λάβει γνώση των καταγγελιών για τον συγκεκριμένο παράγοντα εδώ και πολλούς μήνες. Ο ίδιος ομολόγησε ότι από τον Νοέμβρη γνώριζε για την ύπαρξη καταγγελιών, ξεχνά όμως κάτι.

Τις σοβαρές καταγγελίες, για άλλο θέμα, του Νίκου Κακλαμανάκη, οι οποίες έγιναν επίσημα, επώνυμα, γραπτώς, πολλούς μήνες πριν όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr. Συγκεκριμένα, από τις 29 Μαΐου 2020! Ο οποίος μάλιστα γνώριζε και για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο θα έχει αποκαλυφθεί από τότε εάν η πολιτική ηγεσία είχε ασχοληθεί με τις καταγγελίες του έτερου ολυμπιονίκη μας.

Στο παρασκήνιο τότε, γινόταν λόγος για ισχυρή πολιτική προστασία που είχε ο παράγοντας, ο οποίος ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι πριν από λίγες ώρες, ενώ διατηρούσε σχέσεις με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το γεγονός μάλιστα ότι η ομοσπονδία ιστιοπλοΐας είχε στηρίξει τον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγό της Ντόρας Μπακογιάννη για την ΕΟΕ, ήταν άλλος ένας λόγος που οι «συνωμοσιολόγοι» στον χώρο του αθλητισμού έβλεπαν μία προφανή ασυλία για τον παράγοντα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος με επιστολή του προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον περασμένο Αύγουστο εξαπέλυε επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας «αντισυνταγματικό» το νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων κλπ…», τονίζοντας πως πρόκειται για ωμή παραβίαση του αυτοδιοίκητου!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες αλλά και με την δεδομένη αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μεγάρου Μαξίμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται ότι έχει μία μοναδική ευκαιρία να «απαντήσει» στο περιθώριο της υπόθεσης Μπεκατώρου, και να επιδιώξει να απενεργοποιήσει τα στελέχη που «πρόσκεινται» στην αδερφή του πρωθυπουργού!

Μένει να αποδειχθεί εάν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει το σθένος να αναλάβει τέτοια «επικίνδυνη αποστολή». Ειδικά από την στιγμή που ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη του είχε κηρύξει τον πόλεμο επίσημα και ανοιχτά αναφορικά με το νομοσχέδιο που στην ουσία καρατομούσε τον σύζυγό της;

Το νομοσχέδιο του Λευτέρη Αυγενάκη βλέπετε, ουσιαστικά τελείωνε την καριέρα του Ισίδωρου Κούβελου, συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη. Και η Ντόρα Μπακογιάννη είχε εκραγεί ανοιχτά και δημοσίως λέγοντας: «Θα υπάρξει πρόβλημα με τη ΔΟΕ κύριε Αυγενάκη. Η αυτονομία των ομοσπονδιών είναι η ιερή αγελάδα της ΔΟΕ και τίθεται σε αμφισβήτηση. Στο προηγούμενο νομοσχέδιο την αποσύρατε την αναδρομικότητα στις θητείες, έπειτα από επιστολές της ΔΟΕ κ.λπ». τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Τώρα ξαναφέρνετε το ίδιο άρθρο. Όταν ξαναφέρνεις ένα άρθρο, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Αν το αφήσετε εκκρεμές, θα πέσει σε όλα τα δικαστήρια, δεν το συζητάμε, ενώ θα αποτελέσει και ευθεία παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του αθλητισμού» είχε πει η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό, απευθυνόμενη στον κ Αυγενάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This