Τετάρτη 16/6/2021

Αυτό είναι κατάντια κόμματος: Όταν η Νέα Δημοκρατία προστατεύει τους υβριστές της

Η Ν.Δ. προτρέπει τους θιγομένους να ζητήσουν συγγνώμη;

Η Ν.Δ. εξέδωσε χθες ανακοίνωση για να υπερασπιστεί δύο δημοσιογράφους που μηνύθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα, εις εκ των οποίων ήταν όμως ο πλέον απηνής διώκτης της με τα γραπτά του κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριακονταετίας!

Για να τον υπερασπιστεί επειδή ο Α. Τσίπρας τού έκανε αγωγή και ζητά 1.000.000 ευρώ, όσο και το ποσό που υποστήριξε ο εν λόγω ότι διέθεσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης για να αγοράσει βίλα στο Σούνιο.

Και το ωραίο είναι ποιο;

Πως στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ., που πρωταγωνίστησε με ανακοινώσεις της για την υπόθεση του βίλας του Σουνίου, αναγνωρίζει εμμέσως ότι ο Α. Τσίπρας έχει δικαίωμα επανόρθωσης αλλά δεν έχει δικαίωμα εξόντωσης των δημοσιογράφων! «Η συγκεκριμένη ενέργεια Τσίπρα δεν παραπέμπει σε επανόρθωση αλλά σε οικονομική εξόντωση των δημοσιογράφων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δηλαδή, για να έχουμε καλό ερώτημα, η Ν.Δ. προτρέπει τους θιγομένους να ζητήσουν συγγνώμη; Να επανορθώσουν; Μα ο παλαιόθεν επικριτής της φιλελευθέρας παρατάξεως δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Θα καταθέσουν οι γειτόνισσες του Α. Τσίπρα από τις οποίες πήρε τη λίαν αξιόπιστη πληροφορία και θα αθωωθεί!

ο κύριος Μάξιμος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ