Τρίτη 3/8/2021

Έρχεται ξεκαθάρισμα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Πράσινο φως από τον πρωθυπουργό στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο Χρυσοχοΐδης έχει πλέον το ελεύθερο να προβεί στις αλλαγές που ήθελε να κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά περίεργες διαπλοκές προσώπων που μάλιστα μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν του το επέτρεπαν.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις περίεργες σχέσεις που είχε αναπτύξει αμφιλεγόμενο πρόσωπο και μάλιστα υπόδικο για κακουργήματα ακόμα και με πολιτικούς παράγοντες στο υπουργείο, ερήμην του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι η σπίθα που θα προκαλέσει οβιδιακές αλλαγές.

Ο ίδιος ο υπουργός είχε υπόνοιες για αυτές τις περίεργες διαδρομές εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και δικαιώθηκε. Αντίθετα, σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί υπουργός άλλου υπουργείου ο οποίος φέρεται να πίεζε ποικιλοτρόπως προκειμένου να εξυπηρετείται ο υπόδικος, χωρίς φυσικά να τολμά να ενημερώνει για αυτές τις ενέργειες του τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου, τον κύριο Χρυσοχοΐδη.

Ο υπουργός με την απόλυτη ελευθερία που του έδωσε ο πρωθυπουργός όχι μόνο θα σπάσει τα αποστήματα, αλλά θα φτάσει και την έρευνα μέχρι τέλους ώστε να φανεί ποιοι λειτουργούσαν υπέρ υπόδικων και υπόπτων προσώπων και με ποια κίνητρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ