Έρχεται ξεκαθάρισμα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Πράσινο φως από τον πρωθυπουργό στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Must Read

Ο Χρυσοχοΐδης έχει πλέον το ελεύθερο να προβεί στις αλλαγές που ήθελε να κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά περίεργες διαπλοκές προσώπων που μάλιστα μέχρι πρότινος βρισκόντουσαν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν του το επέτρεπαν.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις περίεργες σχέσεις που είχε αναπτύξει αμφιλεγόμενο πρόσωπο και μάλιστα υπόδικο για κακουργήματα ακόμα και με πολιτικούς παράγοντες στο υπουργείο, ερήμην του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι η σπίθα που θα προκαλέσει οβιδιακές αλλαγές.

Ο ίδιος ο υπουργός είχε υπόνοιες για αυτές τις περίεργες διαδρομές εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και δικαιώθηκε. Αντίθετα, σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί υπουργός άλλου υπουργείου ο οποίος φέρεται να πίεζε ποικιλοτρόπως προκειμένου να εξυπηρετείται ο υπόδικος, χωρίς φυσικά να τολμά να ενημερώνει για αυτές τις ενέργειες του τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου, τον κύριο Χρυσοχοΐδη.

Ο υπουργός με την απόλυτη ελευθερία που του έδωσε ο πρωθυπουργός όχι μόνο θα σπάσει τα αποστήματα, αλλά θα φτάσει και την έρευνα μέχρι τέλους ώστε να φανεί ποιοι λειτουργούσαν υπέρ υπόδικων και υπόπτων προσώπων και με ποια κίνητρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This