Το πρωτοσέλιδο που έκανε τον πρωθυπουργό να αλλάξει την ομιλία του στην ΠΥΡΚΑΛ

Εκνευρισμένος ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει την ομιλία του

Must Read

Τελευταία στιγμή ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην ανακοινώσει την δημιουργία και μεταφορά του πρωθυπουργικού γραφείου στις εγκαταστάσεις της πρώην ΠΥΡΚΑΛ, σήμερα το πρωί στην παρουσίαση με τα ευτράπελα που την συνόδευσαν. Ευτράπελα, καθώς ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αναγκάστηκαν να εισέλθουν στον χώρο από πλαϊνή πόρτα για να γλιτώσουν από εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο και διαμαρτύρονταν.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν φανερά εκνευρισμένος από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δημοκρατία που προκάλεσε αίσθηση, αναγκάστηκε να αλλάξει όχι μόνο την ομιλία του αλλά και την παρουσίαση, διαγράφοντας πλήρως την φράση «πρωθυπουργικό γραφείο».

Την απόφαση αυτή μάλιστα την συζήτησε με συνεργάτες του, οι οποίοι συμφώνησαν. Θεωρήθηκε πως θα ήταν μεγάλη πρόκληση για τον ελληνικό λαό μία τέτοια αναφορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This