Μπαράζ επαφών του Μαξίμου με βουλευτές για τις πρόωρες εκλογές

Άναψαν τα τηλέφωνα μετά τις εξελίξεις με την ψήφο των ομογενών

Must Read

Το λάθος στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών, όπου εμφανίστηκε τίτλος «εκλογές 2021», σε συνδυασμό με τις εξελίξεις για την ψήφο των ελλήνων της διασποράς, είχε προκαλέσει αναστάτωση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όλοι έβλεπαν εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών.

Από εχθές το απόγευμα λοιπόν το μέγαρο Μαξίμου έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ επικοινωνίας με γαλάζιες βουλευτές, ειδικά από τις μεγάλες περιφέρειες, διαβεβαιώνοντας τους ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών, όπως ακριβώς είχε ξεκαθαρίσει και ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Star.

Οπότε εάν δεν πρόκειται για κάποια πολύ προχωρημένη προσπάθεια… συσκότισης, το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, απομακρύνεται. Γεγονός που εξηγείται και από τα δημοσκοπικά ευρήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία δείχνουν ραγδαία πτώση της κυβέρνησης, άσχετα εάν ο ΣυΡιζΑ δεν φαίνεται να την καρπώνεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This