Παρασκευή 30/7/2021

Το Μαξίμου επιμένει στην γραμμή Σημίτη – Αποστολίδη!

Αλαλούμ με τις διαρροές μετά την εμφάνιση Δένδια!

Μπορεί η διαρροή μέσω ΑΠΕ που έκανε η κυβέρνηση μετά την εμφάνιση Νίκου Δένδια στην Άγκυρα να υποστήριζε ότι ο υπουργός εσωτερικών ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, δημοσίευμα εφημερίδας όμως έρχεται να δώσει ολόκληρη την εικόνα.

Η διαρροή στο ΑΠΕ έγραφε συγκεκριμένα:

«Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Είχαν εκτενή συνομιλία χτες και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και πριν την συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.  Και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως», αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

Ως εδώ, όλα καλά. Παρά το κωμικό του θέματος, να βγάζει πανικόβλητη η κυβέρνηση ανακοίνωση για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Διότι σε μια δημοκρατία, εννοείται ότι οι υπουργοί δεσμεύονται από τον πολιτικό τους προϊστάμενο, δηλαδή τον πρωθυπουργό.

Ήρθε όμως την ίδια στιγμή και το δημοσίευμα της Καθημερινής, που δίνει ολόκληρη την συγκεκριμένη διαρροή:

6525CF9E 99B1 484D AB23 2023FBADA162
Δείτε την τελευταία φράση του ρεπορτάζ στην εφημερίδα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, η διαρροή είχε και ένα δεύτερο σκέλος το οποίο όμως δεν δημοσιεύθηκε στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων. Το δεύτερο σκέλος που είναι και όλο το ζουμί, κάνει αναφορά για επίλυση διαφόρων ζητημάτων! Όταν ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε σε ανώτατο επίπεδο, δηλαδή παρουσία του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι υπάρχει μία και μόνη διαφορά με την Τουρκία, αυτή της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας!

Η διαρροή του μεγάρου Μαξίμου όμως επιστρέφει στην γραμμή Σημίτη – Αποστολίδη, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την τοποθέτηση του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα. Συνεχίζουν δηλαδή στην ίδια εθνικά επιζήμια πολιτική, ακόμα και μέσω διαρροών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ