Το Μαξίμου επιμένει στην γραμμή Σημίτη – Αποστολίδη!

Αλαλούμ με τις διαρροές μετά την εμφάνιση Δένδια!

Must Read

Μπορεί η διαρροή μέσω ΑΠΕ που έκανε η κυβέρνηση μετά την εμφάνιση Νίκου Δένδια στην Άγκυρα να υποστήριζε ότι ο υπουργός εσωτερικών ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, δημοσίευμα εφημερίδας όμως έρχεται να δώσει ολόκληρη την εικόνα.

Η διαρροή στο ΑΠΕ έγραφε συγκεκριμένα:

«Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Είχαν εκτενή συνομιλία χτες και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και πριν την συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.  Και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως», αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

Ως εδώ, όλα καλά. Παρά το κωμικό του θέματος, να βγάζει πανικόβλητη η κυβέρνηση ανακοίνωση για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Διότι σε μια δημοκρατία, εννοείται ότι οι υπουργοί δεσμεύονται από τον πολιτικό τους προϊστάμενο, δηλαδή τον πρωθυπουργό.

Ήρθε όμως την ίδια στιγμή και το δημοσίευμα της Καθημερινής, που δίνει ολόκληρη την συγκεκριμένη διαρροή:

 

Δείτε την τελευταία φράση του ρεπορτάζ στην εφημερίδα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, η διαρροή είχε και ένα δεύτερο σκέλος το οποίο όμως δεν δημοσιεύθηκε στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων. Το δεύτερο σκέλος που είναι και όλο το ζουμί, κάνει αναφορά για επίλυση διαφόρων ζητημάτων! Όταν ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε σε ανώτατο επίπεδο, δηλαδή παρουσία του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι υπάρχει μία και μόνη διαφορά με την Τουρκία, αυτή της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας!

Η διαρροή του μεγάρου Μαξίμου όμως επιστρέφει στην γραμμή Σημίτη – Αποστολίδη, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την τοποθέτηση του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα. Συνεχίζουν δηλαδή στην ίδια εθνικά επιζήμια πολιτική, ακόμα και μέσω διαρροών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This