Κυριακή 20/6/2021

Ενόχληση Γεραπετρίτη για κρούσματα θεσμικής ασέβειας εις βάρος της ΠτΔ

Καλύπτει πλήρως την Πρόεδρο ο υπουργός επικρατείας

Η δυσαρέσκεια που είναι διάχυτη πλέον στο μέγαρο Μαξίμου στο πρόσωπο της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, αγγίζει και τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος υπήρξε και εκ των «εγγυητών» για την επάρκεια της ως προς το ανώτατο αξίωμα.
Ορισμένες συμπεριφορές όμως της προέδρου προκάλεσαν μεγάλη ενόχληση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Αρχής γενομένης από την πολύ κακή σχέση που διατηρεί πλέον με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η επιθυμία της να καλεί υπουργούς προκειμένου να την ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα, επίσης εκνευρίζει το μέγαρο Μαξίμου.
Κοινωνός λοιπόν αυτής της δυσαρέσκειας έγινε ο υπουργός επικρατείας, που θεωρείται ότι διατηρεί εξαιρετική σχέση με την πρόεδρο, προκειμένου να μεταφέρει την ενόχλησή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στο πρόσωπο της.

Οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι ο κύριος Γεραπετρίτης αρνήθηκε να διαμεσολαβήσει για το οτιδήποτε, αντίθετα συνέστησε στους συνομιλητές του εντός μεγάρου, να σεβαστούν τον θεσμικό ρόλο της προέδρου.
Είναι όντως ορθό να υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς, διότι τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Οι θεσμοί όμως παραμένουν και οφείλουν να διαφυλάσσονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ