Πέμπτη 5/8/2021

«Για κάθε Κασιμάτη σεξιστή, υπάρχει μία πρόεδρος να αρθρογραφεί»

Στην εφημερίδα που αρθρογραφεί ο Κασιμάτης, αρθρογράφησε και η πρόεδρος με θέμα τον …σεξισμό!

«Αν (Στρος Καν) δεν είχε προβληματάκια με τον νόμο θα έκανε τις “υστερικές” Femen να μην μπορούν να περπατήσουν, κι όχι από το ξύλο».

Αυτό ήταν ένα από τα κοσμήματα της δημοσιογραφίας του Στέφανου Κασιμάτη, ο οποίος εκδιώχθηκε κακήν – κακώς από την Καθημερινή για να βρει καταφύγιο στα Νέα.
Το πανό που είχε αναρτηθεί τότε έξω από τα γραφεία της «Καθημερινής» ήταν έμπρακτη διαμαρτυρία ενάντια στο σεξιστικό παραλήρημα του πρώην αρθρογράφου της εφημερίδας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Κασιμάτης κορόϊδευε τις προοδευτικές Αμερικανίδες, οι οποίες μάλιστα αποτελούν πρότυπο για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως «αξύριστες» και τη Νάντια Βαλαβάνη ότι «η φάτσα της δεν πουλάει», ενώ. δικαιολογούσε τον βιασμό γυναικών και τον «Γκομενίκ Στρος-Καν».
Σήμερα λοιπόν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αρθρογραφήσει στην συγκεκριμένη εφημερίδα, Τα Νέα, κατά του… σεξισμού!
CCCD4DA2 6086 4476 AF6B 3B3EA592A0C7

Αυτό για πολλούς μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό και ανεξήγητο. Όχι μόνο επειδή η πρόεδρος όλων των Ελλήνων θα όφειλε να συντάσσει ένα κοινό άρθρο για όλες τις εφημερίδες και όχι επιλεκτικά. Αλλά κυρίως, επειδή μιλάει για τον σεξισμό στην εφημερίδα που αρθρογραφεί ο Κασιμάτης!

Υπάρχει όμως μία εξήγηση. Ο Στέφανος Κασιμάτης είναι ο μοναδικός αρθρογράφος που υπερασπίζεται με τέτοιο σθένος την κυρία Σακελλαροπούλου. Λογικό είναι λοιπόν και η πρόεδρος ως ελάχιστη μορφή αναγνώρισης, να βάλει την υπογραφή της δίπλα σε αυτή του Στέφανου.

Εγώ με τη σειρά μου τις παραχωρώ ευχαρίστως την στήλη μου στο newsbreak.gr, προκειμένου η πρόεδρος να ασχοληθεί με το μείζον θέμα τρολαρίσματος στο διαδίκτυο, που απειλεί την συστημική δημοσιογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ