«Για κάθε Κασιμάτη σεξιστή, υπάρχει μία πρόεδρος να αρθρογραφεί»

Στην εφημερίδα που αρθρογραφεί ο Κασιμάτης, αρθρογράφησε και η πρόεδρος με θέμα τον …σεξισμό!

Must Read

«Αν (Στρος Καν) δεν είχε προβληματάκια με τον νόμο θα έκανε τις “υστερικές” Femen να μην μπορούν να περπατήσουν, κι όχι από το ξύλο».

Αυτό ήταν ένα από τα κοσμήματα της δημοσιογραφίας του Στέφανου Κασιμάτη, ο οποίος εκδιώχθηκε κακήν – κακώς από την Καθημερινή για να βρει καταφύγιο στα Νέα.
Το πανό που είχε αναρτηθεί τότε έξω από τα γραφεία της «Καθημερινής» ήταν έμπρακτη διαμαρτυρία ενάντια στο σεξιστικό παραλήρημα του πρώην αρθρογράφου της εφημερίδας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Κασιμάτης κορόϊδευε τις προοδευτικές Αμερικανίδες, οι οποίες μάλιστα αποτελούν πρότυπο για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως «αξύριστες» και τη Νάντια Βαλαβάνη ότι «η φάτσα της δεν πουλάει», ενώ. δικαιολογούσε τον βιασμό γυναικών και τον «Γκομενίκ Στρος-Καν».
Σήμερα λοιπόν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αρθρογραφήσει στην συγκεκριμένη εφημερίδα, Τα Νέα, κατά του… σεξισμού!

Αυτό για πολλούς μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό και ανεξήγητο. Όχι μόνο επειδή η πρόεδρος όλων των Ελλήνων θα όφειλε να συντάσσει ένα κοινό άρθρο για όλες τις εφημερίδες και όχι επιλεκτικά. Αλλά κυρίως, επειδή μιλάει για τον σεξισμό στην εφημερίδα που αρθρογραφεί ο Κασιμάτης!

Υπάρχει όμως μία εξήγηση. Ο Στέφανος Κασιμάτης είναι ο μοναδικός αρθρογράφος που υπερασπίζεται με τέτοιο σθένος την κυρία Σακελλαροπούλου. Λογικό είναι λοιπόν και η πρόεδρος ως ελάχιστη μορφή αναγνώρισης, να βάλει την υπογραφή της δίπλα σε αυτή του Στέφανου.

Εγώ με τη σειρά μου τις παραχωρώ ευχαρίστως την στήλη μου στο newsbreak.gr, προκειμένου η πρόεδρος να ασχοληθεί με το μείζον θέμα τρολαρίσματος στο διαδίκτυο, που απειλεί την συστημική δημοσιογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This