Τα Ζάναξ του βουλευτή

Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ευτυχισμένοι

Must Read

Το άγχος θερίζει τους πάντες. Ακόμα και υπερπροβεβλημένους πολιτικούς που παρουσιάζονται ως κυρίαρχοι του εαυτού τους και της πατρίδας, ο ψυχικός τους κόσμος όμως είναι εύθραυστος.

Ο βουλευτής λοιπόν έπεσε από τα σύννεφα, βλέποντας τον συνάδελφο του, σε μία απότομη κίνηση, να ρίχνει στο έδαφος -άθελα του φυσικά- ένα σκεύασμα Ζάναξ.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής που μπήκε αργά στην πολιτική, παρ’ όλα αυτά ανέλαβε εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές με κομματικό πρόσημο που συνιστούσαν αμφισβητούμενες πολιτικά και νομικά μεθοδεύσεις, ότι είχε ανάγκη το συγκεκριμένο φάρμακο.

Οι εμφανίσεις του στα ΜΜΕ απέπνεαν μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Εκτός από πρωταγωνιστής, ήταν και ο κύριος υπερασπιστής αμφιλεγόμενων κυβερνητικών επιλογών που δημιούργησαν μεγάλη πόλωση, ενώ ο ίδιος δεν είναι «παραταξιακός» με την στενή έννοια του όρου.

Φαίνεται ότι πίσω από αυτή την εικόνα του ισχυρού, κρύβεται μία ευαίσθητη, εύθραυστη ψυχή. Άλλωστε και οι πολιτικοί, όσο σκληρή κι αν δείχνουν, παραμένουν άνθρωποι..

Άλλωστε και οι πολιτικοί, όσο σκληροί κι αν δείχνουν, παραμένουν άνθρωποι…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This