Άσχημα νέα για όσους επεδίωκαν την αποπομπή του Βασίλη Κικίλια…

Στα κρύα του λουτρού το 1/3 του Μαξίμου!

Must Read

Άσχημα νέα για την συγκεκριμένη φράξια του Μεγάρου Μαξίμου που προσπαθούσε εδώ και μήνες να αποδομήσει τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια. Παρά την ισχυρή πρόσβαση που διαθέτουν στο πρωθυπουργικό γραφείο, φαίνεται ότι το σχέδιο τους πήγε άπατο, παρά τα όσα διέδιδαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, στοχεύοντας φυσικά στον επόμενο ανασχηματισμό.

Είχαν φτάσει μάλιστα στο σημείο να διαρρέουν ότι η πολυπόθητη – για αυτούς – αντικατάσταση του υπουργού υγείας, ήταν αναπόφευκτη!

Τους περιμένει όμως μεγάλη ψυχρολουσία…

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά ειδικά η σύζυγος του, κ. Τζένη Μπαλατσινού τον τελευταίο καιρό ετοιμάζονται για τη βάφτιση του γιού τους, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος. Το μυστήριο θα τελεστεί στο νησί που και οι δύο αγαπούν, την Πάτμο, και όχι στην Αθήνα.

Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τις δολοπλοκίες κύκλων του Μαξίμου;

Εδώ λοιπόν κρύβεται η ψυχρολουσία που τους περιμένει… Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, νονά του υιού Κικίλια, θα είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη!

Γεγονός που από μόνο του καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι ο υπουργός υγείας βρίσκεται σε δυσμένεια από τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This