Ο Ανδρέας Λοβέρδος τελευταία ελπίδα του Αντώνη Σαμαρά!

Το απίστευτο σχέδιο του Μεσσήνιου πολιτικού!

Must Read

Δεν είναι μόνον ο ΣυΡιζΑ που θέλει να δει τον Ανδρέα Λοβέρδο στην προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Για πολιτικούς φυσικά λόγους, αφού στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι τυχόν εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στην ηγεσία του Κιν Αλ, θα οδηγήσει το κίνημα σε διάσπαση και φυσικά τα εκλογικά ποσοστά αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του ΣυΡιζΑ σε άνοδο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι η «ομοβροντία» στήριξης στην υποψηφιότητα Ανδρέα Λοβέρδου από ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Ν.Δ. έχει ως αρχιτέκτονα τον Αντώνη Σαμαρά!

Φυσικά, ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν κάνει τίποτα στην τύχη, ούτε κινείται ορμώμενος από συναισθήματα, προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες.

Στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά, ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο ιδανικός κυβερνητικός εταίρος της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, για έναν και μόνο σκοπό: Να θέσει όρο κυβερνητικής συνεργασίας, την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της Δημοκρατίας! Είναι άλλωστε η τελευταία ευκαιρία του Σαμαρά για να καταλάβει κάποιος σοβαρό πολιτικό αξίωμα.

Εάν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τα δημοσιεύματα του λεγόμενου «μιντιακού συστήματος Novartis» υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου, δεν θα του μείνει καμιά αμφιβολία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This