«Επαναστατική» εξέλιξη στο συνέδριο της Ν.Δ.

Συνέδριο ΝΔ στα πρότυπα του ΚΚΣΕ

Must Read

Μία πρωτοφανής για τα χρονικά της παράταξης καινοτομία, θα εφαρμοστεί στο συνέδριο της Ν.Δ. το οποίο ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κόμματος, το συνέδριο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία παρατηρητών. Είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κομματικούς συνέδρους!

Η απόφαση αυτή όπως είναι λογικό, εγείρει μεγάλες ανησυχίες, αλλά και την βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίξει τα ρέστα του για να ελέγξει απόλυτα το κόμμα, στις κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται. Στην παρούσα φάση ομως δεν υπάρχει εσωκομματικός αντίπαλος για να αντιδράσει, έτσι το συνέδριο θα εξελιχθεί όπως ακριβώς το θέλει ο πρόεδρος του κόμματος.

Κάνεις άλλωστε δεν τολμά να αμφισβητήσει ανοιχτά τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά από την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Ν.Δ. να διατηρεί σαφές προβάδισμα από τον ΣυΡιζΑ. Αυτό άλλωστε ήταν και το μεγάλο όπλο του Κυριάκου από την στιγμή της οριακής εκλογή του στην προεδρία του κόμματος. Τα δημοσκοπικά ευρήματα που εντέλει επιβεβαιώθηκαν στις ευρωεκλογές, έδωσαν στον Κυριάκο μία πολύτιμη ασπίδα για να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό της νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος οριακά εκλεγμένος πρόεδρος της.

Κανείς όμως δεν πρέπει να πέφτει από τα σύννεφα. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους, ο οποίος εφάρμοσε σοβιετικές λύσεις σε μία Δυτική δημοκρατία. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να αναστείλει κάθε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην ελεύθερη οικονομία, αντικαθιστώντας τις μισθολογικές σχέσεις με επιδόματα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να κλείσει τις εκκλησίες, απαγορεύοντας και την θρησκευτική δραστηριότητα των Ελλήνων.

Όλα αυτά έδειξαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί κάλλιστα να αντιγράφει τον Λένιν ακόμα και στις σοβαρές αποφάσεις διακυβέρνησης. Το ότι το συνέδριο του κόμματος θα γίνει με λενινιστικά πρότυπα, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Το ότι δεν έχει υπάρξει καμία εσωκομματική αντίδραση, πάλι δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Θυμάστε τι έκανε ο Λένιν στους αντιφρονούντες συντρόφους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This