Ποιοι κοροϊδεύουν συστηματικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Διαστάσεις σαμποτάζ παίρνουν πλέον οι λάθος πληροφορίες που δίνουν στον πρωθυπουργό κάποιοι σύμβουλοι

Must Read

Θα μπορούσε κάποιος να καταλογίσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πρόθεση λαϊκισμού και εξαπάτησης της κοινωνίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Διότι, ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι τελείως ανόητος, προκειμένου να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα πιστεύοντας ότι κανένας δεν θα το καταλάβει.

Άρα, κάποιοι για άλλη μια φορά εξαπάτησαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα αυτός άθελά του να φαίνεται ότι παραπλανεί τους Έλληνες.

Μιλάω φυσικά για το απίστευτο συμβάν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στο brain gain στα Ιωάννινα το περασμένο Σάββατο.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε έναν νέο που «επέστρεψε στην Ελλάδα διότι βρήκε μια καλή δουλειά»  ως «εξαιρετικά αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας νέας Ελλάδος η οποία αλλάζει και προκόβει».

Ο νέος όμως που παρουσίασε ο πρωθυπουργός ως υπόδειγμα καταπολέμησης του brain drain, είναι ο Παύλος Σεπετάς. Ο οποίος όντως σπούδασε στην Αμερική και όντως με το που τελείωσε τις σπουδές του, επέστρεψε για να εργαστεί στην Ελλάδα. Όχι όμως επειδή βρήκε κάποια δουλειά που του εξασφάλισε η πολιτική της κυβέρνησης, αλλά για να εργαστεί στην επιχείρηση της οικογένειας του. Την εταιρεία «Βίκος» του διακεκριμένου επιχειρηματία και πατέρα του, Πέτρου Σεπετά.

Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μία πρωτοφανή λαθροχειρία του πρωθυπουργού, για την οποία φυσικά αποκλείεται να ευθύνεται ο ίδιος. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αυτή την θεσμική θέση, να πιστεύει πραγματικά ότι η συγκεκριμένη περίπτωση νέου, αποτελεί δικαίωση της κυβερνητικής πολιτικής όσον αφορά την καταπολέμηση της φυγής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.

https://twitter.com/marka2_/status/1465274802156015621?s=21

Απόδειξη της άγνοιας του πρωθυπουργού για το θέμα, αποτελεί το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αναφορά στην εταιρεία, παρότι είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν οι νέοι που έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε μία οικογενειακή επιχείρηση τέτοιου μεγέθους στην Ελλάδα, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών. Άρα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσουν παράδειγμα, πολλώ δε επιχείρημα πολιτικής επιτυχίας.

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως κάποιοι εξαπάτησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποιοι από το στενό του περιβάλλον. Δεν μπορεί μάλιστα κανείς να πιστέψει πως οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού που του εισηγήθηκαν να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο παράδειγμα, είναι τόσο αδαείς. Δεν μπορεί να πίστευαν πως ο πρωθυπουργός θα εξέφραζε έναν τέτοιο ισχυρισμό, χωρίς να ακολουθήσει η κατακραυγή που όντως ακολούθησε.

Ο πρωθυπουργός πρέπει πλέον να μελετήσει σοβαρά το ενδεχόμενο του εσωτερικού σαμποτάζ με στόχο τον ίδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This