Ποδαρικό για το 2022 με Κυριάκο σε πανελλαδική μετάδοση σκέφτονται στο Μαξίμου

Θα βγάλουν μπροστά τον πρωθυπουργό για να αναπτερώσουν το ηθικό των Ελλήνων;

Must Read

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα συζητείται στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου. Έχοντας ως δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει το ισχυρό χαρτί για την κυβέρνηση, σκέφτονται πραγματικά κάτι ρηξικέλευθο, πέραν του συνηθισμένου πρωθυπουργικού μηνύματος για το νέο έτος.

Εκτός λοιπόν από το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πρωθυπουργικό γραφείο, με το οποίο θα στέλνει τις ευχές του στους Έλληνες για το 2022, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον πρωθυπουργό να κάνει την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Πιθανότατα, στον δημόσιο εορτασμό του Δήμου Αθηναίων.

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι οι Έλληνες νιώθουν ασφάλεια και τύχη βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα πάντα με τα δημοσκοπικά ευρήματα που ακολούθησαν τα  διαγγέλματα του. Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι η ψυχολογία ενός έθνους είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για την οικονομική όσο και για την κοινωνική ανάκαμψη, οι γκουρού της επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, θεωρούν ότι οι Έλληνες θα νιώσουν ευτυχία και αισιοδοξία, εάν τους κάνει «ποδαρικό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αλλαγή του χρόνου. Αυτό που ο λαός το αποκαλεί «γούρι».

Το μόνο πρόβλημα σε αυτό το σχέδιο, είναι ότι θα απαιτηθεί η φυσική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον εορτασμό. Δηλαδή, ο Κυριάκος θα πρέπει να μείνει στην Αθήνα για το εορταστικό διήμερο. Πράγμα που συνήθως το αποφεύγει, διότι λόγω του εξαιρετικά βεβαρημένου προγράμματος του, ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτές τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης, που δεν υπερβαίνουν στην καλύτερη περίπτωση τις τρεις την εβδομάδα, για μικρές αποδράσεις.

Δεύτερο πρόβλημα, αλλά όχι τόσο σοβαρό, θα είναι η δυσαρέσκεια του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος οπωσδήποτε θα αντιδράσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάω για μια ιδέα υπό συζήτηση, η οποία έχει μεν υποστηρικτές, αλλά δεν έχει εγκριθεί μέχρι αυτή τη στιγμή από τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This