Μεγάλη γκρίνια στην γαλάζια ΚΟ για την «αβάντα» στο ΚΙΝΑΛ

Βουλευτές διαμαρτύρονται για την «εξαφάνιση» τους από τα ΜΜΕ

Must Read

Τα παράπονα των γαλάζιων βουλευτών έφτασαν πλέον στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Αφού διαπίστωσαν ότι τα παράπονα που έκαναν αρμοδίως εντός κοινοβουλίου, σε πρώην στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη που έχει αναλάβει θεσμική θέση στο ναό της δημοκρατίας, δεν έπιαναν τόπο.

Η γαλάζια γκρίνια υφίσταται εδώ και μήνες με εκλεγμένους βουλευτές να διαμαρτύρονται για την αδυναμία πρόσβασης σε ΜΜΕ, τα οποία μονοπωλούν με την παρουσία τους συγκεκριμένοι υπουργοί. Υπουργοί, που όμως στην εκλογική διαδικασία αποκτούν με αυτόν τον τρόπο προνόμιο στην άγρα ψήφων λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους, έναντι των «εργατών» βουλευτών της παράταξης που μάχονται για τον σταυρό μέσα στην κοινωνία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως, ήταν η ευθεία εμπλοκή των λεγόμενων «φιλοκυβερνητικών μέσων» στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής και κυρίως, η μετέπειτα καταφανής στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη και των συνεργατών του.

Γαλάζιοι βουλευτές «εξερράγησαν» λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει μοιράσει τόσα εκατομμύρια στα ΜΜΕ και αυτοί να μην μπορούν να βρουν ένα βήμα προκειμένου να προβληθούν. Ενώ αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ του 8%, να μονοπωλεί ακόμα και την κρατική τηλεόραση.

Τουλάχιστον 10 βουλευτές είχαν διαδοχική επικοινωνία με κορυφαίο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, που όχι μόνο υιοθέτησε τις ανησυχίες και την δυσαρέσκεια του, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έχει ήδη μεταφέρει στον πρωθυπουργό τις ενστάσεις του για την προβολή του Νίκου Ανδρουλάκη σε μέσα που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαβλέποντας πιθανή εκλογική ζημιά από διαρροή ψηφοφόρων ειδικά του εκσυγχρονιστικού μπλοκ, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο.

Επιπλέον, οι πρόσφατες αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πιθανή άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, εκλαμβάνεται από ψηφοφόρους και πολιτευτές ως παραδοχή απώλειας κάθε πιθανότητας για αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This