«Κλείστε το σούργελο»! Ο Νίκος Ρωμανός έδινε εντολές στον Φουρθιώτη για λογοκρισία

Σε ανοικτή γραμμή ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. με τον υπόδικο παρουσιαστή

Must Read

Το SMS που έδωσε πριν από λίγο ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης στην δημοσιότητα, συνιστά ζήτημα λειτουργίας του ίδιου του πολιτεύματος.
Στο συγκεκριμένο μήνυμα που φαίνεται ότι έγινε κατά την διάρκεια εκπομπής, στην οποία συμμετείχε στέλεχος του ΣυΡιζΑ, φαίνεται ότι ο διευθυντής του γραφείου τύπου του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Ρωμανός, δίνει ευθεία εντολή για λογοκρισία του στελέχους του ΣυΡιζΑ, μιλώντας μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

«Κλείστε το σούργελο», είναι η εντολή του κ. Ρωμανού στον κ. Φουρθιώτη.

Το SMS του Νίκου Ρωμανού στον Μένιο Φουρθιώτη

Εδώ πλέον απαιτείται η παρέμβαση του έντιμου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριου Βασίλειου Πλιώτα. Δεν μπορεί λ.χ. ο εισαγγελέας Ανδρέου κατά παράβαση κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος να καλεί τον εκλεγμένο βουλευτή Παύλο Πολάκη για καταθέσει στην υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος, έπειτα από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη και τώρα, μετά από αυτή την αποκάλυψη μεγατόνων, να μην παρέμβει άμεσα η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεν μπορεί ο υπόδικος παρουσιαστής να αποφυλακίζεται με έναν πρωτοφανή και σκανδαλώδη όρο, που όμοιο του δεν έχουμε δει στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους. Τον οποίο μάλιστα καταγγέλλει και ο ίδιος ο Φουρθιώτης!

Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι η εντολή Ρωμανού καθώς και ο απρεπής χαρακτηρισμούς, απευθύνονται σε βουλευτή του ΣυΡιζΑ!

Διότι εάν το συγκεκριμένο SMS είναι γνήσιο, η παραίτηση Ρωμανού είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί. Ο Ρωμανός λόγω της θεσμικής του θέσης, δεν λειτουργεί ως ιδιώτης, αλλά ως κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος. Και έτσι πρέπει να κριθεί.

Εάν σε αυτό προσθέσουμε και την σοβαρή καταγγελία του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κύρτσου για σχέσεις του λεγόμενου «επιτελικού κράτους» με τον υπόδικο παρουσιαστεί, τότε η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θεωρείται επιβεβλημένη.

Οι καταγγελίες του ευρωβουλευτή ισοδυναμούν με τέλεση κακουργημάτων από το λεγόμενο επιτελικό κράτος του οποίου εμπνευστής φαίνεται να είναι ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο ευρωβουλευτής αφού καταγγέλλει την λογοκρισία στο πρόσωπό του με εντολή του μεγάρου Μαξίμου, παραθέτει μία σειρά σκανδάλων:

«Επιδότηση 70000 το μήνα λόγω COVID-19 στον Φουρθιώτη
Σοβαρή κρατική διαφήμιση στον Φουρθιώτη.
Φρουρά από ΕΛΑΣ στον Φουρθιώτη.
Αποθέωση στελεχών του επιτελικού κράτους από Φουρθιώτη.
Επαφές με Φουρθιώτη.
Ευχές στον Φουρθιώτη..
Έλλειψη πολιτικής κρίσης και ήθους από επιτελικό κράτος».

Η σοβαρότατες καταγγελίες του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου

Είναι βέβαιο ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα τιμήσει τον θεσμικό τους ρόλο και θα υπερασπίσει το δημοκρατικό μας πολίτευμα από το σπιράλ απαξίωσης που έχει περιέλθει. Πριν είναι αργά.

Για την ιστορία, δείτε τον διθύραμβο του Μένιο Φουρθιώτη στον Νίκο Ρωμανό, ο οποίος μάλιστα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του… Ουδείς πλέον δικαιούται να πει ότι δεν γνώριζε.

https://youtu.be/01zK10llWgo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This