Με τιμές έγινε δεκτός ο Δημήτρης Καμπουράκης στην ΕΣΗΕΑ

Ένας πραγματικός αριστοκράτης!

Must Read

Με μεγάλες τιμές υποδέχτηκαν σήμερα τον δημοσιογράφο του Σκάι Δημήτρη Καμπουράκη στην ΕΣΗΕΑ, όπου προσήλθε για να ψηφίσει.

Στα χνάρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο διεθνούς ακτινοβολίας Αστέρας, συμπεριφέρθηκε ως κοινός δημοσιογράφος, αποφασίζοντας να ενισχύσει τις αρχαιρεσίες της Ένωσης με την πληθωρική του παρουσία.

Μόλις όμως οι αρμόδιοι είδαν ολόκληρο Δημήτρη Καμπουράκη να περιμένει ως κοινός δημοσιογράφος στην ουρά του πρώτου ορόφου, παρενέβησαν και τον έβαλαν κατευθείαν μέσα στην αίθουσα. Με αποτέλεσμα κάποιοι πληβείοι, μεταξύ των οποίων και ηλικιωμένοι, παλαίμαχοι της δημοσιογραφίας να γίνουν έξαλλοι και να αρχίζουν να καταφέρονται – ω τι ύβρις! – κατά του υπέρλαμπρου Αστέρα του Σκάι!

Ο πάντα αριστοκρατικός Δημήτρης Καμπουράκης, δεν ασχολήθηκε καν μαζί τους. Πέρασε εντός, αδιαφορώντας για την μιζέρια και την γκρίνια των λαϊκιστών που είχαν το θράσος να απαιτήσουν από έναν Δημήτρη Καμπουράκη να περιμένει την σειρά του. Η ώρα άλλωστε είχε πάει 10:15, δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί καθώς ακολουθούσε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με τις παρυφές της εξουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This