Η αλήθεια για την παραίτηση του Βασίλη Χαλκιά

Αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις…

Must Read

Η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας που διαχειρίζεται την Αττική οδό, Βασίλη Χαλκιά, εμφανίστηκε από φιλοκυβερνητικά μέσα ως παραδοχή ευθύνης από την πλευρά της εταιρείας για το μαρτύριο που υπέστησαν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Ο Χαλκιάς παραιτήθηκε επειδή αρνήθηκε να δεχτεί την «πρόταση» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόδοση 2000 € σε κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που εγκλωβίστηκε στην Αττική οδό, διότι απλούστατα κάτι τέτοιο θα συνιστούσε παραδοχή ευθύνης από την πλευρά της εταιρείας, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση!

Το αντίθετο δηλαδή από ότι υποστήριζε το «σύστημα Μαξίμου».

Οι πιέσεις που δέχτηκε, ήταν τεράστιες. Όπως και το παρασκήνιο. Έπειδή η υπόθεση έχει τεράστιες νομικές διαστάσεις, έπεται και συνέχεια…

Όπως ενημερώνομαι μάλιστα, η συνέχεια θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This