Μεγάλες αντιδράσεις για την πολιτική του Κυριάκου στο Ουκρανικό και την αφωνία για την Τουρκία

Οι δημοσκοπήσεις που πάγωσαν το Μαξίμου

Must Read

Ο δαιμόνιος – όπως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται – υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, παραμένει κρυμμένος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που του καταλογίζουν πως η αμφιλεγόμενη πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ουκρανικό, είναι δικό του έργο, καθώς είναι ο μόνος που ασκεί αυτή την μυστηριώδη επιρροή στον πρωθυπουργό και δεν είναι η πρώτη φορά που τον οδηγεί να κάνει πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν «αντιληπτά» στους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Εάν όντως ο υπουργός επικρατείας ευθύνεται για τις αποφάσεις του Κυριάκου, τόσο με την προαναγγελία σκληρών κυρώσεων κατά της Ρωσίας όσο και με την αποστολή καλάσνικοφ στον Ζελένσκι, τότε καλά κάνει και κρύβεται. Διότι η οργή εντός και εκτός του Μαξίμου, αρχίζει και ξεχειλίζει.

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για να μετρήσουν τις αντιδράσεις των πολιτών αναφορικά με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει τα όπλα στους Ουκρανούς, είναι συντριπτικές. Δεν έχουν καμία σχέση με τα ποσοστά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και δείχνουν το 70% του ελληνικού λαού να διαφωνεί με αυτή την ενέργεια. Ακόμα και οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που συνήθως μπορούν να επηρεαστούν από την ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου, αποτελούν πραγματική συντριβή για την συγκεκριμένη απόφαση.

Δείτε ενδεικτικά τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης που διεξάγει το Newsbreak.gr

Οι μουρμούρες πλέον τόσο από στενούς συνεργάτες του Κυριάκου όσο και από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν μπορούν να κρυφτούν. Ουδείς μπορεί να κατανοήσει την σκοπιμότητα εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο, που αποτελεί οριστική διάρρηξη των σχέσεων μας με την Ρωσία, αλλά δίνει και το προβάδισμα στην Τουρκία η οποία διπλωματικά και οικονομικά πλέον αναβαθμίζεται, την ώρα που ο Κυριάκος κάνει εκδρομές!

Ακόμα πιο μεγάλες όμως είναι οι αντιδράσεις για την πλήρη αφωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας, η οποία διαπράττει ένα έγκλημα όχι απλά αντίστοιχο, αλλά πολλαπλάσιο από το έγκλημα της ρωσικής εισβολής, στην Κύπρο εδώ και 50 χρόνια! Ενώ παράλληλα δεν διστάζει να απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο.

Αντί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαιτήσει αντίστοιχες και ακόμα ισχυρότερες κυρώσεις κατά της Τουρκίας προκειμένου να συνηγορήσει για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δεν έχει αρθρώσει ούτε λέξη!

Με αποτέλεσμα να επιτρέπει στην Τουρκία όχι μόνο να γλιτώνει και να μένει ατιμώρητη για τα εγκλήματα της, αλλά αντίθετα να παριστάνει τον ειρηνοποιό και τον παγκόσμιο διαπραγματευτεί την ώρα που θησαυρίζει λόγω και των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα.

Αυτές οι αντιδράσεις μάλιστα θα εκδηλωθούν και δημόσια όπως ενημερώνομαι, μετά το πέταγμα του χαρταετού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This