Πικραμένος ο Γεραπετρίτης από τη συμπεριφορά του Κυριάκου

Δεν θα τον βάλει στο Επικρατείας!

Must Read

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος των κυβερνητικών ενεργειών κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Κατά πολλούς, ο Γεραπετρίτης ήταν ο αφανής πρωθυπουργός έως σήμερα. Από την επιλογή της προέδρου της Δημοκρατίας, από την απόφαση να μην φτιαχτούν άλλες μονάδες εντατικής θεραπείας, από την ενημέρωση που έδινε στον Κυριάκο για τα σημαντικά θέματα, όπως η αποκάλυψη ότι την Εύβοια την έκαψαν αντιεμβολιαστές για να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, εώς την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ο ρόλος του υπουργού ήταν κομβικός. Όπως φυσικά και στο ενεργειακό, με επιλογές που απογείωσαν την κερδοφορία της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων.

Η υπέροχη που καταγράφει η Ν.Δ. στις δημοσκοπήσεις, δείχνει ότι ο λαός θεωρεί εξαιρετικά επιτυχημένη την διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός όμως αντί να ανταμείψει τον υπουργό του, τοποθετώντας τον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τον υποχρεώνει να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού σε μία από τις μεγάλες περιφέρειες. Πιθανότατα του Πειραιά. Γεγονός που φυσικά έχει πικράνει τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος θεωρεί ότι αδικείται βάναυσα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σπατάλησε το σύνολο του πολιτικού του χρόνου, για να κυβερνά την χώρα. Που να του μείνει χρόνος για να κάνει δημόσιες σχέσεις, να μιλάει με τους δημοσιογράφους, να κάνει ρουσφέτια στους απλούς πολίτες και βόλτες στην Σωτήρος και την Τσαμαδού;

Είναι μάλιστα τέτοια η πικρία του, που δεν θεωρείται απίθανο να αρνηθεί να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές εφόσον δεν τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This