Δημοσκοπικό Βατερλώ (και) λόγω του Ουκρανικού

Στο Μαξίμου πλέον προσεύχονται για την ειρήνη

Must Read

Πλήρης ανατροπή του κλίματος παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ουκρανικό. Στάση που υπαγορεύτηκε εν πολλοίς και από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, όσο κι αν ο τελευταίος προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναφορικά με τις συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές.

Η δημοσκοπική φθορά λόγω της ακρίβειας, μετατρέπεται σε πραγματικό Βατερλώ με την προσθήκη του ουκρανικού και την στάση της κυβέρνησης που αποφάσισε να στείλει όπλα, παρατείνοντας έτσι την διάρκεια της σύρραξης. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ταχθεί αναφανδόν στο πλευρό του Ζελένσκι, κόβοντας κάθε γέφυρα με την Ρωσία, αποδοκιμάζεται πλέον και από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκοντας ευήκοα ώτα μόνο στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ το οποίο όμως δεν αρκεί για να ανακόψει την κατάρρευση.

Οι τάσεις που καταγράφονται στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου είναι πολύ χειρότερες από αυτές που δημοσιεύονται και επιβεβαιώνουν την δημοσκόπηση του newsbreak.gr σύμφωνα με την οποία το συντριπτικό 93% διαφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην εμπόλεμη ζώνη.

Όταν ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, στο Μαξίμου προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αυτή την αντίδραση σε «φιλορωσική προπαγάνδα» συγκεκριμένων ΜΜΕ. Αυτό όμως αποδείχτηκε εσφαλμένο. Η αντίδραση στις αποφάσεις του πρωθυπουργού είναι αυθόρμητη και προφανώς ενστικτώδης, όπως δείχνουν τα λοιπά ποιοτικά στοιχεία.

Στο Μαξίμου πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να προσεύχονται να τελειώσει η σύρραξη, όχι για να σωθούν ζωές, αλλά για να σωθεί η κυβέρνηση….

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This