Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέσυρε τους Έλληνες υποστηρικτές της Ουκρανίας!

Ανοίγουν σαμπάνιες στο Κρεμλίνο!

Must Read

100 εκατομμύρια ρούβλια να μοίραζαν οι πράκτορες της Καγκεμπέ σε ντόπιους πράκτορες για να τορπιλίσουν το κλίμα υποστήριξης στο ουκρανικό λαό, δεν θα κατάφερναν αυτό που κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση σήμερα το απόγευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποδέχθηκε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα στο στάδιο Καραϊσκάκη κατά του πολέμου, με όλα τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν στους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Η Θύρα 7, αρνήθηκε να συμμετέχει βγάζοντας μια μακροσκελή ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της. Ήταν το πρώτο σοβαρό χτύπημα σε αυτή την πρωτοβουλία.

Το δεύτερο και χειρότερο όμως χτύπημα που δεν θα το σκεφτόταν πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ήρθε από τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κορυφαίος υπουργός και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε το παρών στο στάδιο Καραϊσκάκη, υποτίθεται για να στηρίξει κι αυτός με την παρουσία του την πρωτοβουλία και με τον οβολό του τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Στην πραγματικότητα όμως, επέφερε ένα χτύπημα που πιθανότατα να είναι σκληρότερο και από βολή πυραύλου Ισκαντέρ στο γραφείο του Ζελένσκι.

Ο Άδωνις δημοσίευσε δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη, δείχνει τις άδειες εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη, λες και ήθελε να απεικονίσει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την άρνηση των Ελλήνων οπαδών να συμπαρασταθούν στους Ουκρανούς.

Η φωτογραφία με τις άδειες εξέδρες του σταδίου Καραϊσκάκη που αποκάλυψε ο Άδωνις

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι ήταν άλλη μία ατυχής επιλογή του υπουργού, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στις γκάφες. Ο υπουργός θα μπορούσε κάλλιστα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον αγωνιστικό χώρο, από τον πίνακα του σκορ, από μία selfie του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους παίχτες της Σαχτάρ, τον πλανόδιο σουβλατζή, ή έστω την φωτογραφία του με φανελάκι Αζόφ. Επέλεξε όμως να δείξει τις άδειες εξέδρες του γηπέδου.

Εκεί λοιπόν που κάποιος καλοπροαίρετος οπαδός του Ζελένσκι θα θεωρούσε ότι «εντάξει, ήταν άλλη μία κοτσάνα του Άδωνι» και ότι δεν είχε κάποιο υστεροβουλία, ήρθε και η δεύτερη φωτογραφία για να βάλει ταφόπλακα στην όποια δικαιολογία.

Στην δεύτερη φωτογραφία λοιπόν, φαίνεται το εισιτήριο του αγώνα, πίσω φυσικά από το νύχι του Άδωνι Γεωργιάδη που φανερώνει ότι κάποτε στο παρελθόν είχε κάνει και μανικιούρ, πολύ παλιά όμως.

Πίσω από το νύχι του Άδωνι, κρύβεται η αλήθεια

Λίγα εκατοστά λοιπόν από το αμφιλεγόμενο νύχι του υπουργού, αποκαλύπτεται το ποσό που διέθεσε για να βοηθήσει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Σε αντίθεση με το νύχι, το ποσό δεν είναι καθόλου αμφιλεγόμενο. Είναι ξεκάθαρο. Ένα ολοστρόγγυλο κουλούρι. Τρία ολοστρόγγυλα κουλούρια μαζί με τα δεκαδικά: 000. Σαν τον κωδικό του θρυλικού Θανάση Βέγγου, όταν έκανε το μυστικό πράκτορα: Πράκτωρ 000.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Ο Άδωνις ως άλλος φανερός πράκτωρ, κατάφερε να γελοιοποιήσει όσους προσπάθησαν να διοργανώσουν μία εκδήλωση έμπρακτης στήριξης στους Ουκρανούς και να κάνει τον αρχηγό της KGB να σκίζει τα πτυχία του, για τα λεφτά που ξόδεψε και για τους πράκτορες που χαράμισε, αφού όλοι μαζί δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε στο νυχάκι του «έπους Άδωνι».

Το tweet – έπος του υπουργού ανάπτυξης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This