Ρεσιτάλ προκλητικότητας από τον CEO της Τράπεζας Αττικής, Μιχάλη Ανδρεάδη

Must Read

Κι ενώ η Τράπεζα Αττικής μόλις ανακοίνωσε 104,37 εκατ. ευρώ ζημιές, με βάση τον ισολογισμό της, και παράλληλα έχει μπει σε διαδικασία εξυγίανσης προκειμένου να αποκτήσει ένα αξιόπιστο πρόσωπο, υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης, ο CEO της Αττικής, κύριος Μιχάλης Ανδρεάδης, μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί καθώς εμφανίζεται καθημερινά στην μαύρη Mercedes του, η οποία οδηγείται από υπάλληλο της τραπέζης, ενώ από πίσω τον ακολουθεί μια άσπρη Mercedes της τραπέζης, με δυο αστυνομικούς συνοδεία που και αυτούς πληρώνει η τράπεζα. Φτάνει στο γραφείο του για να κάνει τακτική επίδειξη των νεύρων του και να επαναλαμβάνει σε όλους, «εγώ είμαι ο CEO», λες και είναι κάτι που λησμονείται.

Και CEO είναι και πρώην επόπτης της τράπεζας Αττικής είναι. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

Εμποδίζει με τον τρόπο του τις αποφάσεις διότι άλλοι μεν λένε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον επόμενο εργοδότη του και δεν θέλει να αφήσει να αναπτυχθεί μια υγιής τράπεζα, κι οι άλλοι λένε ότι δεν συμφωνούν τα νέα του πιθανολογούμενα αφεντικά να τον ακολουθεί και μια δεύτερη Mercedes σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Φαίνεται τελικά ότι δεν πρόκειται περί «φαινομένου Στάσση», αλλά περί «ιού Στάσση», ο οποίος μοιάζει να είναι εξίσου μεταδοτικός με τον κορωνοϊό… Εμβόλιο πάντως για τον κορωνοϊο βρέθηκε. Για τον «ιό Στασση»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This