«Λερναία Ύδρα» ο Κυριάκος! Μία ακόμα επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πρωτοφανή κέρδη για έναν κλάδο, που συμβάλλει στο οικονομικό όραμα του πρωθυπουργού…

Must Read

Οι Κασσάνδρες που προεξοφλούν κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, διαψεύδονται για άλλη μια φορά από τον Κυριάκο και την κυβέρνηση του. Αποδεικνύοντας ότι ο πρωθυπουργός είχε σχέδιο και θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που αυτές τις πολλαπλές κρίσης της διαχειρίστηκε ο Κ. Μητσοτάκης και όχι ο Τσίπρας.

Μπορεί λοιπόν κάποιοι κλάδοι όντως να πλήττονται από την οικονομική κρίση, υπάρχουν όμως άλλοι κλάδοι που εμφανίζουν πραγματική έκρηξη κερδών και κύκλου εργασιών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην βελτίωση των συνεπειών ενός δύσκολου κλίματος διεθνώς.

Η ανάπτυξη του κλάδου των γραφείων τελετών και κοιμητηρίων μάλιστα, έχει διπλό θετικό αποτύπωμα για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας. Αυτό προκύπτει και από όσα είχε δηλώσει ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος, όταν είχε εξηγήσει πως η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε θνητότητα, διότι είμαστε γερασμένοι ως πληθυσμός.

Με απλά λόγια, η αυξημένη κίνηση στα γραφεία τελετών και στα κοιμητήρια, συνδυάζεται και από την μείωση του αριθμού των συντάξεων που καταβάλλει το κράτος, αλλά και της υγειονομικής δαπάνης η οποία αυξάνεται λόγω αύξησης του μέσου όρου ηλικίας του πληθυσμού.

Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλά αυξάνει τα έσοδα του κράτους από την φορολογία στα γραφεία τελετών και τα κοιμητήρια. Αλλά, όσο αυξάνεται ο κύκλος εργασιών του συγκεκριμένου κλάδου, μειώνονται και οι υποχρεώσεις του κράτους όσον αφορά τις καταβαλλόμενες συντάξεις, επιδόματα, δαπάνες κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Κυριάκος αποδεικνύεται Λερναία Ύδρα. Μπορεί οι συγκυρίες να θέλουν να του κόψουν τα φτερά, αυτός όμως βγάζει έλικες!

Ενδεικτική της ανάπτυξης του κλάδου, η έκτη διεθνής έκθεση εξοπλισμού γραφείου τελετών και κοιμητηρίων, που είναι πιο λαμπρή από ποτέ. Συμπαρασύροντας μαζί και δεκάδες άλλα επαγγέλματα που συνδέονται με την ευμάρεια του κλάδου. Κατασκευαστές, βιοτεχνίες μωβ φόδρας, καλλιτέχνες μαρμάρου, κατασκευαστές φτυαριών, ράφτες μαύρων κουστουμιών κλπ.

 

Η έκθεση του κλάδου γραφείο τελετών και κοιμητηρίων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This