Ψάχνονται στο Μαξίμου για την γκάφα με την εισαγγελέα

Ένα λάθος κάρφωσε τον επικοινωνιακό μηχανισμό στην υπόθεση Παπαγγελοπούλου

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε χθες το απόγευμα στο μέγαρο Μαξίμου, καθώς μία λάθος διατύπωση σε φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, θεωρήθηκε ότι έθετε σε κίνδυνο την «επικοινωνιακή ομάδα».

Το «λάθος» αφορούσε το δεύτερο επώνυμο της εισαγγελέως που γκρέμισε το μισό κατηγορητήριο στην υπόθεση «σκευωρία» Novartis. Συγκεκριμένα η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ελένη Μετσοβίτου -Φλουρή μεταδόθηκε χθες, σχεδόν απ’ όλα τα φιλοκυβερνητικά Μέσα Ενημέρωσης, ως Φουρλή κι όχι ως Φλουρή, όπως είναι το κανονικό.

Προφανώς και δεν είχαν όλοι οι δημοσιογράφοι την ίδια έμπνευση… για το ίδιο λάθος, ταυτόχρονα. Αυτά συμβαίνουν όταν οι περισσότεροι μεταδίδουν, όσα τους παραδίδει, ένα και μόνο ένα ζευγάρι «δημοσιογραφικά» χέρια…

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου πάντως διέψευσε ότι εξέδωσε non paper για τον τρόπο με τον οποίο θα μεταδιδόταν η είδηση. Παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ που έκαναν το λάθος, προέβαλαν την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου και των εισαγγελέων στο ειδικό δικαστήριο και όχι την κατάρρευση του μεγαλύτερου μέρους από το κατηγορητήριο.

Αντίθετα, πέταξαν το μπαλάκι σε δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, η οποία συνέταξε την είδηση με τον τρόπο που μεταδόθηκε και λόγω του «λάθους» καρφώθηκαν άπαντες…

Αν εξαιρέσουμε φυσικά το συγκεκριμένο λάθος, ούτε το Μαξίμου δεν θα τα έγραφε καλύτερα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This