Εσωτερική σύρραξη στο Μαξίμου για την Novartis!

Στο στόχαστρο συνεργάτης του Κυριάκου που φέρεται να τον εξαπάτησε

Must Read

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου από νωρίς σήμερα το πρωί.
Φαίνεται ότι οι εξελίξεις με το σκάνδαλο Novartis και η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που έγινε γνωστή αργά χθες τη νύχτα, κλόνισε τις ισορροπίες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, καθώς συγκεκριμένο στέλεχος – που πλέον βρίσκεται εκτός Μαξίμου – διαβεβαιώνει τον πρωθυπουργό για την τελείως αντίθετη εξέλιξη.

Υπάρχει πλέον διάχυτη η εντύπωση στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπατήθηκε από συμβούλους, μεταξύ των οποίων και υπουργοί, οι οποίοι τον είχαν πείσει για την περιβόητη «σκευωρία Novartis» και τα πρόσωπα που δήθεν συμμετείχαν σε αυτή.

Το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου έφτασε πριν από λίγη ώρα στο μέγαρο Μαξίμου και ο βασικός συνεργάτης του πρωθυπουργού – που είναι και νομικός – πραγματικά δεν πίστευε αυτά που διάβαζε. Μόλις συνειδητοποίησε το πνεύμα της απόφασης, έγινε κυριολεκτικά έξαλλος και σήκωσε το τηλέφωνο σχηματίζοντας αριθμό στο κέντρο της Αθήνας – πιο κέντρο δε γίνεται.

Οι φωνές του ακούστηκαν σε ολόκληρο το Μαξίμου: «Τι μ@@@@ μας έλεγες ρε»;

Το κατηγορητήριο που εντέλει αφορά μόνο τον Παπαγγελόπουλο και την Τουλουπάκη, δεν έχει καμία σχέση με το σύνολο της υπόθεσης, όπως δομήθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Γεγονός που αφήνει ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό εκτεθειμένο, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο.

Μείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις, που σίγουρα θα είναι καταιγιστικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This