Βουλευτές και υπουργοί της Ν.Δ. ακυρώνουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους

Μόνο ενός την γλώσσα δεν μπορεί να την «πατήσει το βόδι»…

Must Read

Ο Αισχύλος στην τραγωδία «Αγαμέμνων»: «Τα δ’ άλλα σιγώ. Βους επί γλώσση μέγας βέβηκεν». Ήτοι «τα υπόλοιπα δεν θα τα πω γιατί ένα τεράστιο βόδι πάτησε τη γλώσσα μου».

 

Αυτό λέγεται σήμερα κάθε φορά που επιβάλλεται σε κάποιον αναγκαστική σιωπή.  Αυτό συμβαίνει τώρα μ’ εντολή Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές ΝΔ για την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου περί Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη. Γι’ αυτό προτροπάδην ακυρώνουν την παρουσία τους σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Εξαιρούνται φυσικά οι «Αδωνίστας», που δεν ελέγχονται από κανέναν Μητσοτάκη. Με τις εμφανίσεις τους να προκαλούν ίλιγγο στο Μαξίμου, όπως για παράδειγμα οι σημερινές εμφανίσεις του Άδωνι, ο οποίος πανηγύριζε επειδή «θα δικαστούν οι σκευωροί του»..

Με αποτέλεσμα φυσικά να γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Όχι βέβαια πως ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα, αφού οι ψηφοφόροι του δεν φημίζονται για την νοημοσύνη τους. Στο Μαξίμου όμως προκαλεί τεράστια ζημιά, αλλά ουδείς μπορεί να τον σταματήσει.

Άλλωστε όπως ο ίδιος υποστηρίζει, «τους κρατάει δεμένους χειροπόδαρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This